Ne razumem, koje je objašnjenje trajnosti tetovaža kada znamo da se organizam obnavljanja i stare ćelije bivaju zamenjene novim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo ti je tacan odgovorTetovaze su potkozne.
Em su potkozne em se moraju na svakih 10-15 godina "doteriati"Ne razumem, koje je objašnjenje trajnosti tetovaža kada znamo da se organizam obnavljanja i stare ćelije bivaju zamenjene novim?
jesu li to one JNA tetovazeJa moje nisam prepravljao preko 30 godina,a jos su dobro vidljive.
Ne,nemam te tetovaze.Radjene po slikama iz tadasnjih Stripoteka.Jedna je iz Ilustrovane Politike.jesu li to one JNA tetovaze![]()
pa sta imas istetovirano?Ne,nemam te tetovaze.Radjene po slikama iz tadasnjih Stripoteka.Jedna je iz Ilustrovane Politike.
Ne ide da se sada hvalim.pa sta imas istetovirano?
Mogu raci,nije nesto za skrivanje.Na levoj ruci devojka sa rasirenim krilima,obavijena velikom zmijom,koja bljuje vatru,na levo listu mac i zmija oko njega,na desnom listu glava sabljastog tigra,na grudima sa leve strane glava devojke koja je u Ilustovanoj politici bila uradjena iz tackica.Privukao me je taj nacin izrade slike,a ne sam lik i na desnom ramenu moj nadimak,koji je ujedno i bila prva tetovaza koju sam uradio.Inace me je privuklo to,tada krajem '70-h sam na mladicu video Kozaka na ledjima i to tada uradjeno u boji.Odusevio sam se sa slikom.Samo moj nadimak nisam uradio sam,jer nisam mogao levom rukom,ostalo sve moj rucni rad,posle kojih sam uradio drugima slika i slika.Tada je bilo vec popularno imati tetovaze.Inace sam masinicu napravio sam na bateriju od 4,5 volti i sa malim elektromotorcicem,nekog malog automobila igracke.interesantno cim je nesto iz stripa
![]()
koji si ti kraljMogu raci,nije nesto za skrivanje.Na levoj ruci devojka sa rasirenim krilima,obavijena velikom zmijom,koja bljuje vatru,na levo listu mac i zmija oko njega,na desnom listu glava sabljastog tigra,na grudima sa leve strane glava devojke koja je u Ilustovanoj politici bila uradjena iz tackica.Privukao me je taj nacin izrade slike,a ne sam lik i na desnom ramenu moj nadimak,koji je ujedno i bila prva tetovaza koju sam uradio.Inace me je privuklo to,tada krajem '70-h sam na mladicu video Kozaka na ledjima i to tada uradjeno u boji.Odusevio sam se sa slikom.Samo moj nadimak nisam uradio sam,jer nisam mogao levom rukom,ostalo sve moj rucni rad,posle kojih sam uradio drugima slika i slika.Tada je bilo vec popularno imati tetovaze.Inace sam masinicu napravio sam na bateriju od 4,5 volti i sa malim elektromotorcicem,nekog malog automobila igracke.
Ma nije tako.Hvala ti na lepim recima.koji si ti kralj
najjaci lik na forumu
brat moj
Jeste. to je moje misljenje od prvog dana ovdje na forumuMa nije tako.Hvala ti na lepim recima.
Super zvucievo zvuk masinice sat vremena
Hvala jos jednom.Jeste. to je moje misljenje od prvog dana ovdje na forumu![]()
ćelije imunog sistema koje se nazivaju makrofagi jedu mastilo, a zatim ga prosleđuju svojim zamenama kada umru.Ne razumem, koje je objašnjenje trajnosti tetovaža kada znamo da se organizam obnavljanja i stare ćelije bivaju zamenjene novim?
Tetovaze su potkozne.
ćelije imunog sistema koje se nazivaju makrofagi jedu mastilo, a zatim ga prosleđuju svojim zamenama kada umru.
Tako kažu francuski naučnici.
A kako ljudi umiru sa tetovazama,koje su radjene i pre 50 godina.Moje su preko 30 i veoma su vidljive.Jesu malo bledje nego kad su radjene,ali za malu nijansu.Па и те ћелије се мењају ...
Аха, ево објашњења !