Ako pobedim dovodim Evroviziju u Glibovac: urnebesne Konstraktine izjave na prvoj pres-konferenciji!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.261
isečak iz Kurirove objave...

Prva evrovizijska pres-konferencija na kojoj je prisustvovala naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta održana je danas u Torinu. Voditeljka je sa Konstraktom prolazila kroz pitanja sa društvenih mreža koja su postavljali fanovi širom sveta.

... Sledeće, možda i najzanimljivije pitanje ticalo se eventualne njene pobede, kao i mesta održavanja Evrovizije u Srbiji.
- Ja sam iz Beograda i volim sve predele u Sbriji. Svaki grad može biti pripremljen za Evroviziju, ali ja bih baš volela da to bude u selu Glibovac, odakle je moja baka, što da ne, ako može selo? - rekla je kroz smeh Konstrakta.

1989. на Евровизији побеђује сплитска група Рива са песмом "Рок ми бејби".
Има ту неколико интересантних детаља па ћу их навести:

- Хрвати су победили уочи одвајања од СФРЈ, претпоставка је да ће тако и Украјина ове године.
- Рива је тражила да следећа Евровизија буде у Сплиту, наравно избила је фрка са Загребом ...

isečak iz Kurirove objave...

Prva evrovizijska pres-konferencija na kojoj je prisustvovala naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta održana je danas u Torinu. Voditeljka je sa Konstraktom prolazila kroz pitanja sa društvenih mreža koja su postavljali fanovi širom sveta.

... Sledeće, možda i najzanimljivije pitanje ticalo se eventualne njene pobede, kao i mesta održavanja Evrovizije u Srbiji.
- Ja sam iz Beograda i volim sve predele u Sbriji. Svaki grad može biti pripremljen za Evroviziju, ali ja bih baš volela da to bude u selu Glibovac, odakle je moja baka, što da ne, ako može selo? - rekla je kroz smeh Konstrakta.

Dovedi i ostavi ih u Glibovcu za sva vremena a ti pichi dalje...

Back