Ако ошамарите своје дете-правац у затвор!

Слажете ли се са овим предлогом закона?

• Ukupno glasova
    59
  • Anketa je zatvorena .
Juuuuhuuuuuu :)

kao prvo:

niti jedno dete nije bilo vezano!!!!!!
Odakle bre uopste ideja o vezivanju ???????????
Deca su se drzala za krugove, krugovi su povezani !

Pokusavam da vam kazem da osim "vaspitnih pljuski", i mentalnih tortura, ignorisanja, poprekih pogleda.... whatever.... postoji jos bezbroj nacina da se nesto uradi...... ili da se nesto ne uradi :)

Tek, cak i ovako glup, mentalno spor i neobrazovan, najzad sam shvatio da ne mogu da vam objasnim koncept "vaspitanja" bez sljuske.
Kao sto vi ne mozete da shvatite da je samar itekako uvredljiva stvar,
i da sudbina covecanstva itekako zavisi od zadovoljnih jedinki,
da SVI problemi nastaju zbog Nevoljenosti...... bla, bla, bla...... itd, itd, itd.... :)

Svi ste slatki, divni, naaaaaaaaaaajbolji roditelji, naaaaaaajbrizniji, sveznajuci........
Ja kao najgori od svih, magarac nad magarcima, pozdravljam drustvo i..... odlazim
:zurka::zurka::zurka::zurka::zurka:

A kako ćeš da nateraš dete da se drži za krug, ruku roditelja ili bilo šta drugo i da se ne otrgne.
Ovde pričamo o maloj deci od 2-3 godine koja nisu razumna i ne shvataju opasnost.

Još ni jednom nisi rekao šta se radi kada dete NE SLUŠA roditelja. Roditelj priča i priča i priča i dete opet uradi po svom.

ne mogu da čitam prethodne strane, ali samo mogu da kažem da postoji gradacija u maltretiranju dece. od brutalnog prebijanja do ćuškanja.
naravno, mentalno maltretiranje može da bude veoma traumatično.
svaki slučaj je poseban i ne treba praviti uopštavanja. zakon bi trebalo da predvidi varijante, ali ja nisam stručnjak....samo sam majka.

Back