ako on taktizira

paaa...ako si psihicki...relativno zdrav onda; znas
prosto znas...mislim, mos' lazes sebe koliko oces, al negdje...znas.

bas tako...

pa osecaju ljudi valjda...

ja znam sta ljudi osecaju prema meni...

moze neko vreme neko da te folira, ali na kraju shvatis...

valjda...:think:

E to je moja vecita dilema zna li zaljubljena zena tj vidi li dalje od svog nosa ???
Meni se cini da mi ipak pratimo srce pa tek posle nekog vremena dodje razum a cesto izmedju ta dva prodje ohoho.

A onda progledamo .
A do tada sta????

pa jest, ali mirka...
nije isto kad si zaljubljena u 22 i u 29...

razumes?

ja sam skoro bila u vezi koju sam raskinula samo zato sto sam shvatila da mene on ne moze da voli...iako je bio i jos uvek jeste zaljubljen (zaslepljen) u mene...potpuno smo razliciti po pitanju nekih zivotnih stavova...a ipak za ljubav nije fora da svako vuce na svoju stranu nego da ljudi imaju zajednicki cilj, ili makar da podrzavaju jedan drugog u razlicitostima...ja tako mislim, a mislim da nisam stigla do te faze u vezi kad se ljudi vole nikada do sada...pa mozda i gresim...

Slazem se sa obe.
Ljubav je cudna stvar i nikada sa sigurnoscu ne mozes tvrditi kako bi ti ako bi ....
A opet svi tezimo da nadjemo nekog da ga volimo i da nas voli.
Cesto voli samo jedan ....cesto jedan prestane da voli i super je kad su ljudi dovoljno zreli da prepoznaju te promene i kazu dosta je .

To je ono sto mislim da si ti zvezdanka dobro uradila.
E sad ...otisle smo od teme ...

Vracajte se !
A sta bese tema ? :think:

:lol: ali, koja carina: krijem MOBILNI TELEFON da ne provali da imam para... johohohohohoho - stomak me boli od smejanja...

jedina stvar koja ne moze da se slaze jeste da li te neko voli...

plus, sto modelsica mudro rece (topi, lepo te videti opet :)) - verujes samo onome koga volis... ostalo je merenje...

videla sam ovo na muskom kutku
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9488618&postcount=16
pa me malo iznerviralo
pa se mislim kako bih ja njemu ovo ono
on mene kao testira,pa sam prosla ili nisam prosla:evil:
samo sto ako prodjem pa ukapiram to naknadno,e pa on nije prosao i moze da nastavi svojim putOm:bye:

Мало-пре исписах пост ал' ми се не даде да га пошаљем.

Да поновим.
Како је могуће да он глуми сиротињу? Јел једног дана одлучи да нађе девојку па се преруши у сиротана и оде у друго село да нађе снајку? Како? Не контам?

Или читав живот глуми беду, док не упозна ону праву?

pa me malo iznerviralo
samo sto ako prodjem pa ukapiram to naknadno,e pa on nije prosao i moze da nastavi svojim putOm:bye:

:hahaha::hahaha::hahaha:
Jao kakvi somovi...haha...joj.....
Prava "sponzoruša" najpre se raspita ko je dotičan frajer (tačnije koliko valute ima u banci i nekretninama) pa tek onda pristane na izlazak....
I baš me zanima kako se dotični Pametnjaković ponašao prema devojci....Verovatno je ona plaćala svaki izlazak ili je bilo ko u onoj reklami gde tip kupuje jednu kokicu za 10 para....:hahaha:

pa me malo iznerviralo

ovaj mi lici na nekog isfrustriranog tipa :hahaha: koji nikad nije ni imao djevojku, opravdavajuci se tim da su sve sponzoruse.... e kao on ima taktiku..:rotf: jooooooooooj!
daleko od toga da sponzoruse muske i zenske ne postoje...

:lol: ali, koja carina: krijem MOBILNI TELEFON da ne provali da imam para... johohohohohoho - stomak me boli od smejanja...

jedina stvar koja ne moze da se slaze jeste da li te neko voli...

plus, sto modelsica mudro rece (topi, lepo te videti opet :)) - verujes samo onome koga volis... ostalo je merenje...
pa bas to je najjadnije,lik zivi u sobi kod mame i tate na gajbi,ima platu 500€ i krije mobilni da neka ne pomisli da moze da ga izvacari za coca colu:roll:

Back