Ako okreneš glavu i ostaneš kući, pomažeš im da opstanu, Milo i DPS na velikom ispitu

duska.vodolija

Buduća legenda
Poruka
29.335
Ti, koji čitaš ovo, a još se dvoumiš da li da kreneš put Trga Republike, bio moj sugrađanin ili neko iz ma kog mjesta naše lijepe ali duboko nesrećne zemlje, treba da imaš na umu sljedeće.

Živimo u zemlji u kojoj je postalo poželjno biti gnjida, a ne čovjek, jer su sve ljudske osobine ponižene, a afirmisani su lopovluk, nemoral i bestiđe. Nije više problem samo jedan čovjek čije je ime i prezime sinonim za režim. Problem su oni koji su se stopili sa sistemom i braneći njega, oni brane sebe, svoje nezaslužene privilegije, poslove i pozicije jer su bez toga niko i ništa. Mi ne živimo u zabludi da naš diktator može da se promijeni, kao ni ljudi oko njega. Moramo da promijenimo sistem koji su oni izgradili. A kako ga možemo mijenjati. Upravo tako. Zajedno. Ti i ja, zajedno. Svi lideri opozicije, zajedno. STAV...NIKOLE JOVANOVICA...
2fcca0de22f6f01689b0a0ee9823b145.jpg

Zato, kreni ako želiš da Crna Gora pođe naprijed.
Čekam Te na Trgu, jer Crna Gora čeka na sve nas.

Vazi zlatno pravilo kad se krene u ovako agresivnu revoluciju da ili predsednik da ostavku ili dodje do krvoprolica, a onda i do gradjanskog rata ili potpunog gusenja revolucije.
Milo cini mi se nema snage da ugusi ovu revoluciju tako da ce ili biti gradjanskog rata ili ce predati vlast.

Protesti ce biti mirni ...Mani se rata i jakih rijeci ...:D

Mislila sam nikad vise taj gorak osjecaj ...Nikad vise suzavac i neredi ... Nikad vise .
Ne reci u zivotu nikad ...Nikad vise ...Sinoc je narodni bunt brutalno napadnut.
U okolnim naseljima Podgorice ako otvorite prozor gusite se od bacenog suzavca .
Zar je nas narod to zasluzio samo vlasi radi ?Kako moze da vlada DPS poslije ovih dogadjaja ?
Kako da stane svom narodu na oci .Ne razumijem .I opet taj gorak osjecaj ....:(

Mislila sam nikad vise taj gorak osjecaj ...Nikad vise suzavac i neredi ... Nikad vise .
Ne reci u zivotu nikad ...Nikad vise ...Sinoc je narodni bunt brutalno napadnut.
U okolnim naseljima Podgorice ako otvorite prozor gusite se od bacenog suzavca .
Zar je nas narod to zasluzio samo vlasi radi ?Kako moze da vlada DPS poslije ovih dogadjaja ?
Kako da stane svom narodu na oci .Ne razumijem .I opet taj gorak osjecaj ....:(

Divno janpiI ja bi iz svega slasa vikala da me cuje cijeli moj rod NARODE MOJ ...
Bidi se i sudi tvoj je glas onaj pravi ...Ne bi mijenjala svoj narod za pocetak bi ga budila ...
Rekla mu ne spavaj hodajuci ne pogne glavu , svoj zivot u svoje ruke ,stremi promjenama .
Sve ovo dugo traje , sve nam dusu uzima ,a mi nismo narod bez duse ,i nama treba sve cega oni imaju izobilja .

Back