ako obratite paznju....

shvaticete da ako na jednoj strani dobijete, na drugoj gubite...
to je neki princip, ne znam zasto, ali valjda da nam ne bi bilo previse....
ako se previse dobije moze da nam pozli...
znaci, ako taj princip primenimo na ljis, ondak ako previse dobijete..khm,....pa ajde, kurrca/piccke, ondak nesto morate da izgubite. mozda platite neku kaznu za parkiranje el sta vec...crkne vam bojler...
i obrnuto, ako vam na svim drugim poljima ide mozda ce da skripi na ljisu i tako u krug...
to je zbog nekog balansa u prirodi. i previse dobrog moze da predje u svoju suprotnost..
pitam ja vas, sta bi sada, tj. na kom polju bi najvise da dobijete?:think:

Tako je..
Dobila sam samostalnost, novac, sigurnost a izgubila sam slobodno vreme, drustvo i zezanje. I nije neka trampa, al to je valjda deo odrastanja..

znaci, ako taj princip primenimo na ljis, ondak ako previse dobijete..khm,....pa ajde, kurrca/piccke, ondak nesto morate da izgubite. mozda platite neku kaznu za parkiranje el sta vec...crkne vam bojler...
i obrnuto, ako vam na svim drugim poljima ide mozda ce da skripi na ljisu i tako u krug...
to je zbog nekog balansa u prirodi. i previse dobrog moze da predje u svoju suprotnost..

стално наш народ понавља: није дупе сапун да се истроши 3x
Ал мора нека сразмера да постоји, на пример трошиш дупе, ћку, а не развијаш остало..и, онда, шта буде? Ето ти дилеме.
Значи равномерно, сразмерно, нема духа без секса.. :rotf:

Jeste tako samo ako sami to dozvolimo.Mi raspolazemo onim sto imamo i prilagodjavamo sebi i svojim obavezama.Ako nam se cini da smo nesto izgubili jer smo na nekoj strani dobili,to je samo nase opravdanje pred samim sobom.
Ja imam sve sto zelim.Vise mi ne treba.

Jeste tako samo ako sami to dozvolimo.Mi raspolazemo onim sto imamo i prilagodjavamo sebi i svojim obavezama.Ako nam se cini da smo nesto izgubili jer smo na nekoj strani dobili,to je samo nase opravdanje pred samim sobom.
Ja imam sve sto zelim.Vise mi ne treba.

a cekaj, sami raspolazemo...:think:
znaci da ti i planiras kad ce da ti crkne bojler?
naravno da ne..
e kad crkne bojler ondak nesto drugo procveta al samo od sebe.
ne mozes da me ubedis da svime upravljas. nema sanse. jer je nemoguce.
da je tako svi bi mi vec bili loto milioneri najsrecniji u ljubavi i baskarili se negde na nekom suncanom ostrvu...

a cekaj, sami raspolazemo...:think:
znaci da ti i planiras kad ce da ti crkne bojler?
naravno da ne..
e kad crkne bojler ondak nesto drugo procveta al samo od sebe.
ne mozes da me ubedis da svime upravljas. nema sanse. jer je nemoguce.
da je tako svi bi mi vec bili loto milioneri najsrecniji u ljubavi i baskarili se negde na nekom suncanom ostrvu...

Naravno da ne upravljam takvim stvarima ali jednostavno se i ne opterecujem time.Crkne,zovem majstora i gotovo.Tako i sa svim ostalim stvarima i dogadjajima u zivotu.Uvek prihvatim to sto se desava,lepo ili ruzno.
verovatno postoji neki balans ali ne pratim ga

Back