Kazu da u nasim zivotima nista nije slucajno .
Ne sjecam se tacno kad ali sjecam osjecaja da sam upravo upoznala velikog tenisera iz Srbije kad sam prvi put vidjela Novaka Djokovica .
Od tog prvog utiska do danas pratila sam sve meceve koji su bili u mojoj moci pracenja .Dug je to period meceva je bilo dosta .
Nisam se mogla oduprijeti toj iskrenoj sinpatiji koju sam dozivjela, koliko je bila jaka toliko sam u njoj uzivala .Taj osjecaj je cudo nevidjeno .
Ovo mjesto gdje ovo i pisem sam posjetila i zavoljela bas zahvaljujuci Noletu.U pretrazivanju unformacija naletim na Krstaricu i Novakovu temu .
Kako sam zenski tenis intezivnije pratila jos od Monike Selas, muski kao da sam otkrila i zavoljela bas sa Novakom.
Nisam bila poznavaoc teniskih pravila kakav sam danas, ni danas ne znam sve ali ucim .
Pracenje bitnih Novaku vaznih meceva je posebna prica ako bi neko ko ovo cita mogao da gleda mene dok ja gledam Noletov mec .
To izgleda ovako .
Sjednem udobno se namjestim i pokusam da na tom mjestu ostanem sto duze jer kad jednom ustanem tu se posao obavio sijedanje je misaona imenica.
Nole, zasto Nole joj sto je ovo oce li mi neko reci i kad moji ukucani i svi koji mec gledaju pored mene pokusaju da mi odgovore ja ih stisavam .
Pamtim mjesta odakle sam koji poen pratila i ako je to mjesto bilo dobro po Noleta idem na njega za sljedeci Noletov potez.
Usput se svadjam sa njim i sa sudijama i sa publikom.Najgore mi je kad zacutim a sva bilo kakva muka na terenu treba da prodje kroz mene .
Dok moja majka hekla ili plete i prati mec u mom drustvu cesto zenu na mrtvo preplasim mojim preglasnim...
TO NOLE MAJSTORE !!!
Znala je da kaze sine moj ne igra tvoj Milos tiho da opomena bude i nauk .Sad je prestala to da radi .Digla je ruke od nepopravljivog i pridruzila mi se .
Cijela porodica je lagano ali sigurno usla u moju sveru ljubavi za NOVAKA.
Zovu se prije i poslije Novakovih meceva i dogovaraju kako da me sacuvaju od stresova kako da me tjese ili da se raduju a da me smire.
Moji rodjendani su sad ovjekoveceni posterima knjigama NOVAK .A moja radost primanja poklona preveliko zadovoljstvo.
Krstarica je moj drug i veza sa Noletom .Novakova tema ko da je za mene napisana .
Mec Lopta je moj kafic u kom pijem kafu sok i po nesto jace u zavisnosti od kolicine radosti ili rasprave sa clanovima Foruma i aktivnim clanovima p.f.TENIS .
Moji drugari sa Krstarice znaju za tu moju ljubav prema Noletu pa cesto i od njih dobijem cestitke kad Nole pobijedi .
Da nista nije slucajno teorija koja drzi vodu evo vam primjera sa pocetka price .
Pogledajte zar nisu slicni ...Te oci koje vas toplo gledaju ...Taj osmijeh na koji se i vi smijesite....