Ako nije previše privatno pitanje

pa shta ima veze shto pita!?

zato sto ako te zanima nesto "pipavo" malo je pogresno da otvoris temu
da ocekujes da se jave BAS TI koje zelis da citas, nebi li im napravila psiholoski profil
kad ono corak.
po meni bi uspesnije bilo da je pisala na pp.
dobila bi ili ne bi dobila odgovor.
ovako se smorila sto se javljaju svi koji je ne zanimaju :)

zato sto ako te zanima nesto "pipavo" malo je pogresno da otvoris temu
da ocekujes da se jave BAS TI koje zelis da citas, nebi li im napravila psiholoski profil
kad ono corak.
po meni bi uspesnije bilo da je pisala na pp.
dobila bi ili ne bi dobila odgovor.
ovako se smorila sto se javljaju svi koji je ne zanimaju :)

pa krompiritju
pishemo i druzhimo se

ako netjes da neko pravi psiholoshki profil onda je forum ili bilo koji vid komunikacije falscher ort

zasto tim ljudima ciji te "profil" zanima ne posaljes pp sa pitanjima koje te zuljaju?
otvoris temu koja je pipava i javno ce ti malo ko reci zaista kako jeste.
to si znala i unapred a sad imas i crno na belo evo vec 8 strana.
Otvorila sam ovu temu jer me je zanimalo da saznam nešto o ljudima koji su pisali na jednoj drugoj temi ovde. Čisto da vidim dal sam sudila pravo.

To niukoliko ne znači da me boli neka stvar o bračnom/nebračnom/kakogod statusu ljudi na CELOM forumu. Jedino što sam htela, ponavljam, jeste da vidim da li sam ispravno procenila zašto neki ljudi pišu određene stvari na jednoj temi ovde. Trebala sam biti preciznija, doduše, i zahtevati da se jave jedino oni koji su pisali na 40+.
Nakon tog prvog puta shvatio sam da mi taj komad papira ne znaci previse. U zadnjoj vezi me pocela davit, a jasno sam joj na pocetku dao do znanja da se ne zelim zeniti i da ne zelim dijecu. Nije da ne volim dijecu i radim u djecjoj bolnici. Jednostavno je to zbog mog mentalnog sklopa.
Rispekt.

Back