Zato strpljivo biram masazera.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tya:Zato strpljivo biram masazera..![]()
Tya:Zato strpljivo biram masazera..![]()
Taj rad Mici! :wink:Tya:Ako zubni tehni?ar ima veliku želju da mi pomogne, nek' on sredi vizu i do?e ovamo...
Veruj, ima ovde mnogo masažera koji ne biraju mnogo... ?ak usluge ne napla?uju...
Tya:Ako zubni tehničar ima veliku želju da mi pomogne, nek' on sredi vizu i dođe ovamo...
Veruj, ima ovde mnogo masažera koji ne biraju mnogo... Čak usluge ne naplaćuju...
Chan Shaolin Si:Tya:Ako zubni tehni?ar ima veliku želju da mi pomogne, nek' on sredi vizu i do?e ovamo...
Veruj, ima ovde mnogo masažera koji ne biraju mnogo... ?ak usluge ne napla?uju...
meni viza ne treba mogu da idem dje hocu a bas bi volio da ti pomognem rado bi te masirao.
al ga ova nasa pria ima veze sa temom u pi*ku materinu.![]()
Tya:Da, kao i sve teme... Pocetak i kraj ispostovani, maximalno..![]()
Znaci... ti imas vizu, mozes da zuuujis, trazis da JA dodjem kod tebe... da bi me izmasirao... Egoisto, jedan mali..
ja sutra idem na skijanjeChan Shaolin Si:Tya:Da, kao i sve teme... Pocetak i kraj ispostovani, maximalno..![]()
Znaci... ti imas vizu, mozes da zuuujis, trazis da JA dodjem kod tebe... da bi me izmasirao... Egoisto, jedan mali..
da bas kao i svaka tema pocetak dobar kraj "jos bolji" ja zuuuuujim vala po cijeloj evropi samo li kakve love zaradim odma bjezim nedje iz ove dzungle jeßem ti ovakav grad znas koliko je snijega vani to je uzas.
Mada ne razumem kakve veze zubni tehnicar ima veze s plucima i grudima... ipak kad budes u BG-u javni se.. u slucaju da me ne prodje do tad! :wink:Chan Shaolin Si:Tya:Da, kao i sve teme... Pocetak i kraj ispostovani, maximalno..![]()
da bas kao i svaka tema pocetak dobar kraj "jos bolji" ja zuuuuujim vala po cijeloj evropi samo li kakve love zaradim odma bjezim nedje iz ove dzungle jeßem ti ovakav grad znas koliko je snijega vani to je uzas.
timmy:ja sutra idem na skijanjeChan Shaolin Si:Tya:Da, kao i sve teme... Pocetak i kraj ispostovani, maximalno..![]()