Ako nekoga zaista volish, pusticesh ga...

Pa ovako svako ima pravo na svoje misljenje jel'te...Razmisljao sam i ja dosta o toj temi kad dodje tezak period,ali na kraju ipak sam za to da se treba boriti UVEK DO KRAJA,ako stvarno volimo tu osobu...Jer mozda ona/on kada mislimo da treba da je/ga pustimo da ode,samo dozivljava neku fazu period,iz koje ce izaci ubrzo,a zbog te greske izgubimo voljenu osobu..Ipak samo jedno misljenje vishe..Ja se uvek borim mada moja veza je posebna pricha:D pozz

Pfffffff.....
Pa ja mislim da u startu bilo chega ne treba previshe ochekivati.....i chak da si recimo osho na svoju svadbu i a se znate 100 godina,nikad se ne zna shta moze da te strefi.Uvek bti spreman na najgore.-"Nishta nas ne sme iznenaditi".
!
A i nikad mi nije bila jasna fraza naslova ove teme....missim zvuchi nekako...sado-mazo.."ako ga volish...itd.".Pa ako te neko odyebe bezveze je nastavljati dalje sa smoobmanjivanjem i gubiti svoje i tudje zvce...smarati nekoga.Kraj je kraj i onda vozdra zauvek.Sve ostalo je za budale.

da mi tip kaze: pustam te jer te mnooooooogo volim, razbila bih mu zube, pa neka s.ere nekoj drugoj. ajte, molim vas, ako me voli ostace, raspravicemo ako imamo probleme, probacemo nesto da promenimo ukoliko nesto nije kako treba. TO znaci da me voli. odlazak ili "pustanje" je bedan kukavicluk i totalno bih se razocara u tu osobu. to bi mi samo pokazalo da je p.icka

da mi tip kaze: pustam te jer te mnooooooogo volim, razbila bih mu zube, pa neka s.ere nekoj drugoj. ajte, molim vas, ako me voli ostace, raspravicemo ako imamo probleme, probacemo nesto da promenimo ukoliko nesto nije kako treba. TO znaci da me voli. odlazak ili "pustanje" je bedan kukavicluk i totalno bih se razocara u tu osobu. to bi mi samo pokazalo da je p.icka
tacno samo mala ispravka. Vec je dugo godina u nasem narodu poznato da je p.icka polni organ a p.i.z.d.a. karakterna osobina

rastamann:
Koliko verujete u tako neshto?
Da li se borite i posle raskida za onu/onoga koje volite?
Nemam pojma, meni to nikada nije radilo posao...Mozda je i glupo sa moje strane i verovatno jeste, ali uvek mi je kraj bio kraj one sekunde kada ona to pozeli... Bez daljeg smaranja... Nikada nisam imao snage a ni volje da ubedjujem nekoga u neshto, ma koliko to "neshto" imalo smisla...

Kad raskinem, onda zaista smatram da je kraj i više se nikad ne borim za ''njega''. Zašto? Jednostavno smatram da je svako ko donese odluku da raskine (bilo da sam to ja ili on) dobro razmislio pre nego što je tako nešto odlučio ... i zašto onda dozvoliti sebi da cimaš nekog ko te više neće, ili da te cima neko koga ti više ne želiš.

Ja uvek zatvaram vrata za sobom.

Nekad se kraj desi u losem trenutku i kad bolje razmislis tako nije trebalo da bude! Treba pokusati samo jos "jednom" sesti razgovarati ako i dalje nece onda je tu stvarno KRAJ!! A ne neko da te smara posle mesecima!!! Znam devojku koju bivsi decko i posle tri meseca od raskida i dalje zove i smara!! ON je kreten!

Pipi Langstrumpf:
Kad nekog zaista volish...radish ono sto morash...pushtash ga ili se borish ili cekash ili se svadjash ili sve shto mislish da treba...pre nego shto se pomirish s tim da je gotovo ili da se nastavlja.

Da...ovo mi je najsmislenije, ali ja negde sigurno gresim...odustajem i sklanjam se pre no sto ista resim i onda neke stvari uvek ostanu da vise u vazduhu... :-?

Ne bih rekla da je to vise ni cekanje...pre, ne adekvatno reagovanje u pravom momentu, a onda bude isuvise kasno za bilo sta...bar sa moje strane... :-?

Jel' se to zove pustim ga da ide svojim putem ..??? :confused:

Pazi ovako... za nekim možeš da umireš koliko ga voliš i koliko ti je stalo, ali ako taj neko ne oseća isto ili bar približno ništa ne vredi... možete samo da se mučite.... i po pravilu... kad neko oseti da mu ovaj drugi izmiče počne da guši.... ovaj gušeni oseća sve veću odbojnos, pa sve veću, pa sve veću... i na kraju haos....ovaj prvi što više gubi to više tripuje da jako voli... i kad pukne... pati više zbog sujete nego od te ljubavi....

verujem, ja tako funkcionisem. vreme i prostorna udaljenost nisu vazni - za mene se borba za nekog svodi na borbu sa samom sobom, jer ako su problemi postojali, deo odgovora je u meni. ako oboje zelimo da ukrstimo puteve nakon nekih drugih ljubavi, iskusenja, odrastanja, ako je ljubav prezivela vreme i priznamo sebi da nismo imali dovoljno pameti, snage, volje, iskustva, zrelosti, da ostvarimo vezu, zasto joj se ne bi vratili? to nije ista veza, mi nismo isti - ali osecanja su tu i oboje smo ih svesni. otisao je, otisla sam, nebitno - bitno je sta ostane od svega nakon patnje, tuge, mrznje, strasti...

Back