vladimir_batajnica
Početnik
- Poruka
- 7
Dakle drugari situacija je sledeca, pocetkom januara sam upisao IT akademiju i nisam izabrao kurs(to moze naknadno), a u medjuvremenu (pocetkom februara) sam odustao jer postoji sansa da odem u inostranstvo,pa mi u svakom slucaju predstavlja dodatni trosak i Akademija. Sad posto sam ugovor potpisao po tom nekom "novogodisnjem popustu", ja bi ga prosledio onom ko zeli da ide na IT Akademiju. Po ugovoru je rata 75,71e, sto dodje ukupno 1590e kada se sve rate uplate, a posto su meni nudili sve opcije zamene ugovora, najverovatnije bi mogao i ceo iznos a onda ima taj popust, koji je za novu godinu iznosio 999e za online skolovanje i msm oko 1200za tradicionalno. U svakom slucaju ako ima neko zainteresovan, nek mi se javi sve opcije cemo ispitati kao i koja je cena. Ako ima neko da zeli da ide eto od mene ima 100e za preuzimanje ugovora. Ja iskreno mislim da vredi, ali trenutno stvarno nisam u mogucnosti,a nisam u takvom krugu ljudi da poznajem nekog ko bi isao pa moram ovim putem.
Kontakt ovde, PM ili email: vladimir_batajnica@yahoo.com
Vladimir
p.s. Izvinjavam se Administratoru ako sam promasio temu, posto mi se ova cinila kao odgovarajuca.
Kontakt ovde, PM ili email: vladimir_batajnica@yahoo.com
Vladimir
p.s. Izvinjavam se Administratoru ako sam promasio temu, posto mi se ova cinila kao odgovarajuca.