Ako nekim slučajem ostaneš bez njega, ne očajavaj, ima nade

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.998
U istorijskoj operaciji 2014. godine, južnoafrički hirurzi su izvršili prvu uspešnu transplantaciju penisa na svetu na 21-godišnjem muškarcu koji je izgubio organ tokom tradicionalnog rituala obrezivanja.

➡️ Operaciju od 9 sati vodio je dr Andre Van der Merve
➡️ Potpuno vraćena mokraćna i seksualna funkcija za 3 meseca
➡️ Postao je otac samo 6 meseci nakon operacije!

1753741496441.png

Šta kaže AI

Transplantacija penisa je složena hirurška procedura, vrsta vaskularizovane kompozitne alotransplantacije (VCA), gde se penis transplantira primaocu. To je relativno retka procedura i kandidati moraju da ispunjavaju određene kriterijume, uključujući cisrodni muškarac, uglavnom između 18 i 69 godina, i da su izgubili penis usled traume ili raka. Procedura podrazumeva transplantaciju svih tkiva, uključujući kožu, mišiće, živce i krvne sudove.

Dana 26. marta 2018. godine, tim od devet plastičnih hirurga i dva urološka hirurga u medicinskom centru Džons Hopkins izvršio je prvu totalnu transplantaciju penisa i skrotuma na svetu. U operaciji koja je trajala 14 sati, ceo penis, skrotum (bez testisa) i delimični trbušni zid preminulog donora transplantirani su veteranu ranjenom u Avganistanu.

U istorijskoj operaciji 2014. godine, južnoafrički hirurzi su izvršili prvu uspešnu transplantaciju penisa na svetu na 21-godišnjem muškarcu koji je izgubio organ tokom tradicionalnog rituala obrezivanja.

➡️ Operaciju od 9 sati vodio je dr Andre Van der Merve
➡️ Potpuno vraćena mokraćna i seksualna funkcija za 3 meseca
➡️ Postao je otac samo 6 meseci nakon operacije!

Pogledajte prilog 1762798
Zamisli usivaju ti tuki i cela ekipa se ovako slika za insta. Vidi fim face,pocev s ovim prvim s desna. I plus kad se probudis grlis ga sa: fala brate moj.

Šta kaže AI

Transplantacija penisa je složena hirurška procedura, vrsta vaskularizovane kompozitne alotransplantacije (VCA), gde se penis transplantira primaocu. To je relativno retka procedura i kandidati moraju da ispunjavaju određene kriterijume, uključujući cisrodni muškarac, uglavnom između 18 i 69 godina, i da su izgubili penis usled traume ili raka. Procedura podrazumeva transplantaciju svih tkiva, uključujući kožu, mišiće, živce i krvne sudove.
sad svi nezadovoljni svojim sekirče u ruke i nišani dobro

Još da staviš neki od 18+ cm
p i ne treba mi brate, mislim da je tu negde tako. Jednom sam ga poredio sa dildom jedne devojke koji je bio 23 cm fora i nisam bio los. Posle sam ga opalio mojim i odlepio se od stola. Pre bih da mi proteticar sredi ovu devijaciju na vilici sto sam fasovao pre mlogo godina u jednoj nefer tuci. Ima da budem ko darla iz nema. hahahaha

p i ne treba mi brate, mislim da je tu negde tako. Jednom sam ga poredio sa dildom jedne devojke koji je bio 23 cm fora i nisam bio los. Posle sam ga opalio mojim i odlepio se od stola. Pre bih da mi proteticar sredi ovu devijaciju na vilici sto sam fasovao pre mlogo godina u jednoj nefer tuci. Ima da budem ko darla iz nema. hahahaha
Reklamiraj se, šta te briga. Čitaju ovo i žene ;)

Jedno od ovoga onda nije tačno.
Gledala sam rijaliti "90 days fiance" i jedna žena je sada muškarac. Pošto je dosta teže uraditi operaciju iz žensko u muško, bilo je baš mnogo pitanja.
Penis se pravi od tkiva koje se uzima sa unutrašnje strane butine, čak biraš veličinu.
Jedino što bradavice ostaju veće nego kod pravih muškaraca i to je to.
Ako ta informacija nije tačna, onda je ova i obrnuto, samo kažem.

Back