- Poruka
- 129.697

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima, samo još nije evidentiran. Recimo, rodi se dete nekome, ali ne postoje fotke (roditelji neće da objave). To ne znači da dete ne postojiAko neceg nema na internetu..da li ga onda uopste ima?![]()
Rekoh da NE ZNAČI da dete ne postoji = dete postoji.kako ne postoji?
Ako nije deo interneta, ne znači da nije realnost. Negde su sigurno pod zemljom mesta koja su nekada bili gradovi, ili su pod zemljom dnevnici nekih ljudi, ali nema ih na internetu jer nisu još uvek otkriveni, međutim, oni postoje.ko ga je video?
mozda roditelji izmisljaju.
Nije opipljiva, sve je skladišteno na serverima. Jest da mogu opipati kompjuter ali ne mogu samog čoveka čija je fotografija na tom internetu. Ali ta realnost nije ista kao i ova koju živimo. Više bih internet video kao blueprint.ne mislis da je internet sad realnost?
Ako uništim web server na kome se nalazi moj lični sajt, znači li to da sam izvršio samoubistvo?Nije opipljiva, sve je skladišteno na serverima. Jest da mogu opipati kompjuter ali ne mogu samog čoveka čija je fotografija na tom internetu. Ali ta realnost nije ista kao i ova koju živimo. Više bih internet video kao blueprint.
Ne. Poenta pitanja je? Web sajt ne predstavlja tebe.Ako uništim web server na kome se nalazi moj lični sajt, znači li to da sam izvršio samoubistvo?
Kako ne predstavlja?Ne. Poenta pitanja je? Web sajt ne predstavlja tebe.
Lepo. Ako imaš paradajz koji si kupio, to ne znači da si ti paradajz.Kako ne predstavlja?
Ja sam više mislio u smislu prezentacije sebe virtuelno.Lepo. Ako imaš paradajz koji si kupio, to ne znači da si ti paradajz.![]()
Tvoja prezentacija ne znači da si ti sama prezentacija. To je ono što sam rekao. Internet mu je kao blueprint neki. Ne ostavljaš sebe nego blueprint sebe.Ja sam više mislio u smislu prezentacije sebe virtuelno.
Ok kontamTvoja prezentacija ne znači da si ti sama prezentacija. To je ono što sam rekao. Internet mu je kao blueprint neki. Ne ostavljaš sebe nego blueprint sebe.
Greš Greeešiš čoveče. Mnoge novine (barem gotovo sve domaće) brišu veći deo starih vesti iz svojih arhiva da bi sve skladištili na postojeći server i da štede da što duže ne kupuju dodatan prostor. Lično znam da sam pročitao neku vest 2016. i pošto mi je zatrebalq ove godine nije je bilo apsolutno nigde u domaćim novinama. Jedva neka bosanska hmtl arhiva ju je imala onako bedno samo tekstuano sačuvanu tako da i na internetu može da postoji nešto 2016 a već 2024 kao da nikad nije postojaloAko neceg nema na internetu..da li ga onda uopste ima?![]()
Ako ostane zapamćeno, digitalni zapis teško da može nestati, bar ja tako mislim...Greš Greeešiš čoveče. Mnoge novine (barem gotovo sve domaće) brišu veći deo starih vesti iz svojih arhiva da bi sve skladištili na postojeći server i da štede da što duže ne kupuju dodatan prostor. Lično znam da sam pročitao neku vest 2016. i pošto mi je zatrebalq ove godine nije je bilo apsolutno nigde u domaćim novinama. Jedva neka bosanska hmtl arhiva ju je imala onako bedno samo tekstuano sačuvanu tako da i na internetu može da postoji nešto 2016 a već 2024 kao da nikad nije postojalo
Realnost je onima kojima je internet život, a onima kojima je posao ili zabava, nije naravno.ne mislis da je internet sad realnost?
Pa pazi ako izbrises apsolutno sve elektronske podatke o sebi (sto je gotovo nemoguce) ili prekines link koji te povezuje sa njima fakticki moze tako da se kaze, tehnicki brises kompletan identitet koji je kompletno digitalizovan i pristupa mu se upravo putem internet veze.Ako uništim web server na kome se nalazi moj lični sajt, znači li to da sam izvršio samoubistvo?
Ne zaboravi da je odmah nakon rodjenja deteta i kod nas svaka zdravstvena ustanova duzna da po zakonu dostavi sve informacije elektronskim putem ostalim informacionim sistemima, to je sada centralizovano preko e uprave.Rekoh da NE ZNAČI da dete ne postoji = dete postoji.
Ti sad počni priču u smislu: ako nisi na internetu, ne postojiš.kako ne postoji?
ko ga je video?
mozda roditelji izmisljaju.
Ako ostane zapamćeno, digitalni zapis teško da može nestati, bar ja tako mislim...
Ako ti znaci nesto taj blog mozes da probas da ga opet nadjes, njihov ugaseni websajt bloga jos uvek moze da se cita na "Wayback Machine" internet arhivi gde i sad mozes da citas stare tekstove.Nešto može da nestane, ali nešto ne..Mislim ovde na stare sajtove, blogove i sl.
Kada se izbriše sajt sa domenom i hostingom, ne ostaje ništa ( konkretno mislim na moj blog ).
Za razliku od mog bloga koji je izbrisan sa servera provajdera 2019.godine, forum b92 koji je prestao sa radom iste 2019.godine još uvek stoji na netu.