Ako me voli, nece mu/joj smetati..

ako me voli MORA da razume moje hirove.

Dobro, pile , to nije nikakvo trpljenje :lol: To si ti ;)
Naravno ljudi tj svi mi mozemo svasta biti i slazem se donekle da nas neko mora voleti sa svim vrlinama i nekim manama :lol: . Neke mi moramo da kontrolisemo .. Ne zbog nekog , vec zbog nas samih. I hirove takodje. Prihvatanje u potpunosti zvuci jako lepo ali plasim se pomalo bajkovito . :aha: I plasim se da je to utopija :lol:

Чекам слике. ;)

I ja :mrgreen::whistling:
Ali opet da mi skuvas kafu + milku , ko danas :kolac:

Dobro, pile , to nije nikakvo trpljenje :lol: To si ti ;)
Naravno ljudi tj svi mi mozemo svasta biti i slazem se donekle da nas neko mora voleti sa svim vrlinama i nekim manama :lol: . Neke mi moramo da kontrolisemo .. Ne zbog nekog , vec zbog nas samih. I hirove takodje. Prihvatanje u potpunosti zvuci jako lepo ali plasim se pomalo bajkovito . :aha: I plasim se da je to utopija :lol:

I ja :mrgreen::whistling:
Ali opet da mi skuvas kafu + milku , ko danas :kolac:

josh nisi naishla na gospodina pravog

pa nije utopija. uglavnos su me zbog te hirovitosti i voleli. izmedju ostalog. to je dete u meni, nista strasno..

Nismo se razumele :)
Ja sam sto rece Divlja jos u pubertetu :lol: I svi moji momci su obozavali kod mene.. Sludjenost , nezrelost itd , jesu mi to mane, ali ne mogu se probudim ko zrela i sposobna zbog nekog :lol:
Ja govorim o pravim manama koje svi imamo. Npr tvrodoglavost do granice da boli, ljubomora, posesivnost, cutljivost.. Bla, bla and & co ;) One koje nisu simpaticne i smesne vec koje nas koce.. Takvo prihvatanje u potpunosti po meni nije moguce tj ja ne zelim da neko prihvati i to u meni, te 'velike ' nedostatke.. Promenila bih to zbog sebe prvenstveno :)

Ovo je recenica od koje se najezim. :roll:
Ako me voli, nece mu smetati sto nisam non stop sredjena, sta ima veze sto sam Maji, Jeleni, Goci ispricala sve i ogovarala ga i saznao je, ...... , pa u dugoj smo vezi. Ako me voli, razumece da ..
Ako me voli, nece joj smetati da cisti za mojim drugovima posle utakmice:evil:, sto moja majka :lol: povremeno joj kaze .. .. Ako me voli..
I tako u beskraj...:telefon:
Ne, ako me voli, volim i ja njega i vodicu valjda racuna sto on misli.. Ili ne? :dontunderstand:
Ili je ljubav = trpljenje ?
Po ovoj ako me voli :arrow: onda ce , ja to tako kapiram. A vi? :hvala:

Ako me voli neće mu smetati što ponekad nisam, jesam..........
Ako ga volim neće mi smetati da čistim za njegovim drugovima nakon utakmice.......
Ako ga volim i ako me voli onda smo prihvatili sve mane i vrline jedno drugog i volimo se neopterećeni time "ako".....
Ako ga volim i ako me voli onda se ništa ne mora.....

Poslednja izmena:
Ovo je recenica od koje se najezim. :roll:
Ako me voli, nece mu smetati sto nisam non stop sredjena, sta ima veze sto sam Maji, Jeleni, Goci ispricala sve i ogovarala ga i saznao je, ...... , pa u dugoj smo vezi. Ako me voli, razumece da ..
Ako me voli, nece joj smetati da cisti za mojim drugovima posle utakmice:evil:, sto moja majka :lol: povremeno joj kaze .. .. Ako me voli..
I tako u beskraj...:telefon:
Ne, ako me voli, volim i ja njega i vodicu valjda racuna sto on misli.. Ili ne? :dontunderstand:
Ili je ljubav = trpljenje ?
Po ovoj ako me voli :arrow: onda ce , ja to tako kapiram. A vi? :hvala:

ne nego ti nece napraviti pakao od zivota zato sto se njemu nesto ne svidja...nacice nacin da izadje na kraj s tim ili ce otici...jednostavno

ne mogu vise da mistifikujem ljubav i da od nje pravim cudotvorca....ako me voli on ce ovo ono...nemam tu postavku....ako se slazemo, lepo nam je zajedno, ako nam je dobro u sexu, ako se postujemo i plus malo onog neobjasnjivog vilinskog praha, izrodice se ljubav....i onda on voli mene i onda ja volim njega....ako je obrnuto, prvo ljubav, a posle se radi na svemu ostalom pobrojanom, ebemu, sranje je to.....

Naravno da-ako me voli nece dramiti ako nisam svaki dan u tip top izdanju ( necu valjda ceo zivot da se opterecujem sitnicama )..to jeste tacno, samo neki zloupotrebljavaju to i ulenje se ugoje, zapostave mrzi ih da se doteruju pa ne lice ni na sta-al kao ako me voli to nije bitno..to ne odobravam i mislim da vodi u propast veze

Back