NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ako me voli MORA da razume moje hirove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чекам слике.Docice sigurno, kakav vam je bio ovaj ko ne bi dosao sledeceg
![]()
Чекам слике.![]()
Dobro, pile , to nije nikakvo trpljenjeTo si ti
![]()
Naravno ljudi tj svi mi mozemo svasta biti i slazem se donekle da nas neko mora voleti sa svim vrlinama i nekim manama. Neke mi moramo da kontrolisemo .. Ne zbog nekog , vec zbog nas samih. I hirove takodje. Prihvatanje u potpunosti zvuci jako lepo ali plasim se pomalo bajkovito .
I plasim se da je to utopija
I ja
Ali opet da mi skuvas kafu + milku , ko danas![]()
pa nije utopija. uglavnos su me zbog te hirovitosti i voleli. izmedju ostalog. to je dete u meni, nista strasno..
Само ћу да ти проследим на мејл.I ja
Ali opet da mi skuvas kafu + milku , ko danas![]()
Ovo je recenica od koje se najezim.
Ako me voli, nece mu smetati sto nisam non stop sredjena, sta ima veze sto sam Maji, Jeleni, Goci ispricala sve i ogovarala ga i saznao je, ...... , pa u dugoj smo vezi. Ako me voli, razumece da ..
Ako me voli, nece joj smetati da cisti za mojim drugovima posle utakmice, sto moja majka
povremeno joj kaze .. .. Ako me voli..
I tako u beskraj...
Ne, ako me voli, volim i ja njega i vodicu valjda racuna sto on misli.. Ili ne?
Ili je ljubav = trpljenje ?
Po ovoj ako me volionda ce , ja to tako kapiram. A vi?
![]()
Ovo je recenica od koje se najezim.
Ako me voli, nece mu smetati sto nisam non stop sredjena, sta ima veze sto sam Maji, Jeleni, Goci ispricala sve i ogovarala ga i saznao je, ...... , pa u dugoj smo vezi. Ako me voli, razumece da ..
Ako me voli, nece joj smetati da cisti za mojim drugovima posle utakmice, sto moja majka
povremeno joj kaze .. .. Ako me voli..
I tako u beskraj...
Ne, ako me voli, volim i ja njega i vodicu valjda racuna sto on misli.. Ili ne?
Ili je ljubav = trpljenje ?
Po ovoj ako me volionda ce , ja to tako kapiram. A vi?
![]()
*** koliko god da ga volim prestala bih da ga cenim ako se usvinji u ljudskom, moralnom, intelektualnom i fizickom smislu.