Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Bad_Wolf:Zato sto su imale :
1 - dobar razlog,
2 - mOOda to do so.
Redosled je bitan...
Прави одговор!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bad_Wolf:Zato sto su imale :
1 - dobar razlog,
2 - mOOda to do so.
Redosled je bitan...
Emily_Bg:Posto je bilo pitanje zasto smo se udale,odlican nacin da se malo preispitamo........ja sam bas posle dosta razmisljala o toj temi,zasto sam se udala da li bih se opet udala,itd.
sada pitanje za sve nas ''raspustenice''
Zasto ste se razvele?
da li ste se nekad pokajale zbog toga?
Ne morate navoditi konkretne razloge,ako ne zelite dovoljno je da kazete nesto o svojim osecanjima,o tome koliko vas je razvod promenio kao osobu,kakvi ste bili pre kakvi ste sad.
Ajde!?Mirka šizika:Sad ja da se pohvalim - nadjoh ja muskarca sa mojim stavom...Manje balkanca vise muskarca...
Cega ti je zao?Hellen:Ево и мало шире:
Зато што сам почела да осећам да то није мој живот, да сам стално незадовољна, почели смо да се вртимо у зачараном кругу и да се све више запетљавамо, постали смо обоје врло лако повредљиви....
Жао ми је што се тако завршило, али и то је живот.
vanjusica:Bas tako, samo cu malo da doradim.
3. podrsku u porodici i prijateljima
4. nezavisnost
To mozda po babinim ljubavnim savetima iz trijes i neke: Ko se bije taj se voli.hanibal77:lakse malo vas dvoje,na kraju cete se zaljubiti![]()
kll ti to napravis par dobrih replika pa ih kopipejstujes po potrebi?Kad_LupimLupim:To mozda po babinim ljubavnim savetima iz trijes i neke: Ko se bije taj se voli.
A, nenene... "Babini ljubavni saveti iz trijes i neke..." su koren. Ovo je extended verzija. Prica se progressivno razvija s vremenom i ljudskom gluposhcu (:hanibal77:kll ti to napravis par dobrih replika pa ih kopipejstujes po potrebi?![]()
Kazi mu , kazi mu ...hanibal77:nemoj da mi diras mirku
Kad_LupimLupim:Cega ti je zao?
Hellen:почели смо да се вртимо у зачараном кругу и да се све више запетљавамо, постали смо обоје врло лако повредљиви....
Nisam ja, majke mi! Ona je prva pocela, eno tamo na prvoj strani, vidi...hanibal77:nemoj da mi diras mirku
kako lupasKad_LupimLupim:Nisam ja, majke mi! Ona je prva pocela, eno tamo na prvoj strani, vidi...![]()