Ako jeste......Zasto?

Emily_Bg:
Posto je bilo pitanje zasto smo se udale,odlican nacin da se malo preispitamo........ja sam bas posle dosta razmisljala o toj temi,zasto sam se udala da li bih se opet udala,itd.
sada pitanje za sve nas ''raspustenice''
Zasto ste se razvele?
da li ste se nekad pokajale zbog toga?
Ne morate navoditi konkretne razloge,ako ne zelite dovoljno je da kazete nesto o svojim osecanjima,o tome koliko vas je razvod promenio kao osobu,kakvi ste bili pre kakvi ste sad.

Ево и мало шире:
Зато што сам почела да осећам да то није мој живот, да сам стално незадовољна, почели смо да се вртимо у зачараном кругу и да се све више запетљавамо, постали смо обоје врло лако повредљиви....
Жао ми је што се тако завршило, али и то је живот.

Две године после развода мушарци ми нису падали на памет, а камоли емотивно везивање или удаја....
Сад сам прошла ту фазу, нити планирам да се удам, нити планирам да останем сама заувек, једноставно: како буде!

А иначе, велики сам присталица брака, иако мој није успео! :)

Mirka šizika:
Sad ja da se pohvalim - nadjoh ja muskarca sa mojim stavom...Manje balkanca vise muskarca...
Ajde!? :D
Ima ih znaci! Ma ko bi rek'o... samo treba malo bolje gledati oko sebe, zar ne?
Znaci nisu svi muskarci isti, ipak? Ili je smo tvoj drugaciji od ostalih?
LM... s kojim to tvojim stavom? Jedini stav koji si ovde izrazila je da su svi muskarci isti i samo talche jadne zene. Mislim, ok, ako se s tim stavom lik slaze... kapiram zasto se tako lepo uklapate.

Nego, aj' dobro necu reci: kakve ovo veze ima sa mojim postom... posto ipak ima veze s jednim redom u mom postu, ali taj red je ni 10% mog posta... dakle sta bi s ostatkom odgovora? :)

Hellen:
Ево и мало шире:
Зато што сам почела да осећам да то није мој живот, да сам стално незадовољна, почели смо да се вртимо у зачараном кругу и да се све више запетљавамо, постали смо обоје врло лако повредљиви....
Жао ми је што се тако завршило, али и то је живот.
Cega ti je zao?

Ma nisam bre sigurna...a sto je to bitno koje si godiste ..osecam se ko da imam 15 i ponasam se tako.Niko ti nije rekao da je internet viruelna stvarnost u kojoj svako za sebe gradi sta mu je volja. Ja sam za sebe odabarala da budem mnogo glupa i malo ozbiljna .

Nadokanadjujem stvari iz rl.

Kad_LupimLupim:
Cega ti je zao?

Рекох: жао ми је што се тако завршило, и што је уопште дошло до тога да се заврши!

Имали смо много лепих година и много ствари које су нас везивале (и још увек нас везују)...али некада се стицај околности тако поигра са нама да нас доведе у ситуацију коју раније нисмо могли ни замислити. :roll:

Hellen:
почели смо да се вртимо у зачараном кругу и да се све више запетљавамо, постали смо обоје врло лако повредљиви....

..mi smo isli putem,put je bio dug, kasno opazismo da je taj put krug..

..i uvek, u istom krugu, mi trazimo srecu, a srecemo tugu..

eh ti krugovi :wink:

Moj muz i ja smo se zaista mnogo voleli.To je bila neka cudna spona dvoje ljudi koji su slicni,koji se dopunjavaju.......e sad zasto je sve puklo?Valjda od te prevelike ljubavi,nase teske naravi(ja sam teska osoba,a on je bas,bas teska osoba),neke bezrazlozne ljubomore,nas brak je propao.Bilo je tu jos nekih stvari,nekih problema,koji su nas slomili.Jednostavno nismo bili dovoljno jaki,prvo smo poceli nesvesno,a zatim svesno da povredjujemo jedno drugo.Bilo je zaista lepih trenutaka sa tim covekom.....ali nije imao dovoljno snage da se suprostvai samom sebi i da mi pruzi ono sto sam u jednom treutku zelela-miran i normalan zivot.Ja sam skupo platila neke njegove greske........ali sve je to sad ne bitno.Mnogo sam ga volela....posle razvoda mi je bilo uzasno tesko,postala sam sasvim druga osoba.Bila sam depresivna,nepoverljiva i zatvorena.Zelela sam svima da se osvetim,zato sto sam ja nesrecna.Hvala Bogu pa me je to proslo,u jednom trenutku sam se trgla iz tog ludila i shvatila da treba da zivim svoj zivot sto lepse mogu bez njega.I dan-danas ja ga volim....i uvek cu ga voleti.Iako u mom zivotu postoji neko drugi,ko mi znaci veoma mnogo,nikad necu biti sigurna da me je ljubav prema njemu prestala.I nikad necu da se pomirim sa tim da je sve moralo tako da pukne,da nestane........ali ja jednostavno vise nisam mogla,neke stvari su me slomile.

E bas nisam ...evo ti jedan
a234.gif
...

U stvari ajde ovako ...pametniji popusta , magarac ne dopusta.

Back