- Poruka
- 92.310
koliko sam razumeo, u Švajcarskoj su skoro svi naoružani?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Često se vode polemike, a sada naročito nakon tragedije u školi na Vračaru, da li treba zabraniti posedovanje vatrenog oružja.
Svi znamo da i nije tako teško nabaviti oružje na crno. Takodje znamo da skoro svi kriminalci imaju oružje te da su mnogi u braku i imaju decu (a samim tim i deca pristup oružju).
Zašto se onda do sada nije desilo da neko dete kriminalca koje ima pristuip oružju napravi nešto slično ovome što se desilo na Vračaru?
![]()
do pre trideset godina svako drugo seosko domacinstvo imalo je pusku u kuci, i nikada nije bila pod kljucem ili u sefu.Svako u porodici je znao gde je i niko nije imao mooda da je pipne jer to je bilo ocevo .MI smo kao klinci baš tih godina oko 12-13 išli u sportsku streljanu da pucamo iz vazdušne puške...
tada se i kreće sa vežbanjem ko hoće da se zanima time...
I nije problem oružije da ga je otac od malog držao negde na sigurnom.
Pogledajte prilog 1337030
pa, oružje je tu u kući, znači dostupno na neki način.Zasto pretpostavljas da i deca kriminalaca koji imaju oruzje, imaju pristup oruzju?
Na osnovu cega?
Ono sto ja znam o kriminalcima (a znam malčice više od prosečnog građanina) je da mnogo bolje kriju oruzje od napaljenih amatera poput ovog doktora.
pa, oružje je tu u kući, znači dostupno na neki način.
Dakle, kriminalci su odgovorniji od "običnih" ljudi?U sefu, sa sifrom, koja se ne govori deci.
Dakle, kriminalci su odgovorniji od "običnih" ljudi?
Pa šta ti znaš možda je dete nekoga kriminalca ubilo 50 ljudi do sada, samo što ga još nisu uhvatili, a on neće sam da prizna..Zašto se onda do sada nije desilo da neko dete kriminalca koje ima pristuip oružju napravi nešto slično ovome što se desilo na Vračaru?
![]()
Pa sad... kad se to u Srbiji deselo da je nestalo 50 ljudi a niko nije postavi pitanje gde su?Pa šta ti znaš možda je dete nekoga kriminalca ubilo 50 ljudi do sada, samo što ga još nisu uhvatili, a on neće sam da prizna..
Pa dobro , smanjit ću na 8..Pa sad... kad se to u Srbiji deselo da je nestalo 50 ljudi a niko nije postavi pitanje gde su?
Pa zato što je ilegalno..Ono sto ja znam o kriminalcima (a znam malčice više od prosečnog građanina) je da mnogo bolje kriju oruzje od napaljenih amatera poput ovog doktora.
Београџанин није ни напрдњак ни жутица. Скроман је он дећко, само кулов и полтрончина.
Шта причаш бре,
ти ко да си са Марса пала ?!
Читаш само коментаре форумаша, ниси погледала ни један чланак из медија ?
Волиш да си збуњена ?
Монструм је убио 10 људи,
није савладан већ се смишљено предао,
поновиће дело првом приликом кад пасати буду дували !
Који део није јасан ?
Какве везе има дал' је пио коктеле,
ил' је хтео друге да почасти,
дал' је пиштољ из цезеа или му је кева демохришћанка ..?
Što više ljudi (porodica) ima oružje dostupno deci tim je veća šansa da neko labilno dete ili antisocijalni/agresivni ili psihopatski/sadistički primerak u razvoju dođe istovremeno i do oružja i do ideje.Često se vode polemike, a sada naročito nakon tragedije u školi na Vračaru, da li treba zabraniti posedovanje vatrenog oružja.
Svi znamo da i nije tako teško nabaviti oružje na crno. Takodje znamo da skoro svi kriminalci imaju oružje te da su mnogi u braku i imaju decu (a samim tim i deca pristup oružju).
Zašto se onda do sada nije desilo da neko dete kriminalca koje ima pristuip oružju napravi nešto slično ovome što se desilo na Vračaru?
![]()
Bolje ti njega nego on tebe.Ne upada kriminalac sa pistoljem, nego nadje tvoj pistolj pa te saceka pa te ubije sa njim
Ne branim se verbalno, kod nas ako upucas nekog u odbrani odgovaras za ubistvo
i ides na robiju![]()
Znaš kako, navlačiš na sebe opasnost, ako imaš oružje.... Bog čuva hrabre!Bolje ti njega nego on tebe.