fauler
Elita
- Poruka
- 17.379
neke studije su rađene ne znam koliko im veruješ reklo bi se da im ne veruješ ok tvoje pravoje l to nauka dokazala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neke studije su rađene ne znam koliko im veruješ reklo bi se da im ne veruješ ok tvoje pravoje l to nauka dokazala?
ruši provereno pritisak.Само довољно белог лука ...
pa da si ne znam koja grupa,ako zavisi od količine udahnutog virusa, nayebeš... da prostišsećam se da i za covid išla priča kako nulta grupa to najlakše podnosi to mogu da potvrdim iz ličnog iskustva međutim sve zavisi koliko toga udahneš da sam radio tamo u crvenoj zoni gde je koncetracija virusa bila ogromna najverovatnije bi i ja najebao kao što je najebala gomila onih lekara
kod manje količine udahnutog virusa covida nulta grupa bolje prolazi od ostalih kod većih količina svi redom najebupa da si ne znam koja grupa,ako zavisi od količine udahnutog virusa, nayebeš... da prostiš![]()
mislim da je bila čak i studija o tomekod manje količine udahnutog virusa covida nulta grupa bolje prolazi od ostalih kod većih količina svi redom najebu
šta misliš zašto je ova tema na Zanimljivostima a ne na Zdravlju ?
nisam ništa reklašta misliš zašto je ova tema na Zanimljivostima a ne na Zdravlju ?![]()