"ako imas herca kupi mi bundu od nerca" i slicne pesme

Aca_Banovani:
U mom kraju su prvo klinci dobrostojecih roditelja pokupili ribice a posle svi ostali. Mislim na ove generacije 87 88 89 a 90 i na vise da ne pricamo.
Moji sinovi spadaju u navedena godišta.
Nemaju motore, nemaju pare, a imaju devojke.
Imaju bogatiji sexualni život nego njihov otac (molim da se poslednja rečenica ne protumači kao očajnički poziv u pomoć - trenutno mi se tako zalomilo).
Samo smotanci i matorci moraju da 'vataju na pare...

Te devojke koje su sa momcima približno svojih godina,ajde de i nisu možda sponzoruše,bar ne u pravom smislu reči
Ali ne mogu da shvatim one devojke koje su sa muškarcima koji znaju da budu i duplo stariji od njih!
Kad bih imala priliku pitali bih neku od njih kako imaju takav želudac da mogu leći sa njim i o čemu one razmišljaju u tim momentima?

Ja spadam u ova godista i totalno sam drugacija od nekih(svih) i vise mi je stvarno muka da gledam te nafrakane devojke. I kad pogledam njih i sebe zao mi ih je jer ne znaju sta propustaju u zivotu, a ja sam zivot sebi nezamislivo ulepsala i obogatila, ja prvo sto pitam kad upoznam nekog koji je moje god. jeste:Sta slusas? I ne mogu da vam opisem svoju radost kad cujem da ne slusa narodnjake.
I eto, pod svim tim uticajem i okruzenjem ja sam ostala normalna, tako da svako je odgovoran za sebe i tu nema izgovora:kriv je Pink, drustvo, roditelji...nemaju na koga da se ugledaju i takve gluposti, pa ne mogu te stvari toliko promeniti tebe, tvoju dusu i onakvog kakav si se rodio!!!

Back