Ako DSS i Radikali formiraju vladu benzin i gas pojeftinijuju za 10-20%!!!

Naftni derivati u Srbiji će od srede pojeftiniti u proseku za 5,45 dinara po litru, saopštilo je danas Ministarstvo rudarstva i energetike. Bezolovni benzin BMB 92 biće jeftiniji za 4,68 dinara i koštaće 71,28 dinara, evro premijum BMB 95 biće jeftiniji za 5,68 dinara i cena će iznositi 76,16 dinara po litru. Benzin MB 95 i benzin BMB 95 pojeftiniće za 4,86 dinara i koštaće 72,13 dinara, cena dizel goriva D-1 biće niža za 5,51 dinara i...

Jesu ovo dss i radikali formirali Vladu?z:mrgreen:

Naftni derivati u Srbiji će od srede pojeftiniti u proseku za 5,45 dinara po litru, saopštilo je danas Ministarstvo rudarstva i energetike. Bezolovni benzin BMB 92 biće jeftiniji za 4,68 dinara i koštaće 71,28 dinara, evro premijum BMB 95 biće jeftiniji za 5,68 dinara i cena će iznositi 76,16 dinara po litru. Benzin MB 95 i benzin BMB 95 pojeftiniće za 4,86 dinara i koštaće 72,13 dinara, cena dizel goriva D-1 biće niža za 5,51 dinara i...

Jesu ovo dss i radikali formirali Vladu?z:mrgreen:

Naravno z:lol: Nego, šta ti je to DSS? Da li se to maže na hleb? z:mrgreen:

Zdravstvuj tovarishch!z:mrgreen:z:dm:

Čitam ovo oko Rusa pa se mislim, daj mi malo da batalimo engleski, pa mi malo stariji da obnavljamo ruski koji smo džabe učili po l2 godina u školi, a mladji da počnu da idu na časove ruskog. Šta znate možda zatreba. Možda će doći vreme da nam više Amerika ne gura taj engleski pod nos, gde god se okreneš ako neznaš engleski kao da si nepismen.Kad mi menjamo kurs svakih 2o godina. Taman ljudi naučili engleski, kad ono opet zaokret prema Rusiji, pa sad ko ne zna ruski opet nepismen.z:dm3:z:dm3:z:dm3:

Back