gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Pa jbg, ako je nepusacki stan i samo on pusi na gajbi, mora valjda on nama da se prilagodjava a ne mi njemu.![]()
To je pravedno..i logicno. Ali ipak mislim da ce imati gore navedene posledice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jbg, ako je nepusacki stan i samo on pusi na gajbi, mora valjda on nama da se prilagodjava a ne mi njemu.![]()
Шта бисте урадили да откријете да је ваше чедо пропушило цигарете?
било да га видите са цигаром у руци
или да откријете у ранцу паклу
или дачујете од неког?
To je pravedno..i logicno. Ali ipak mislim da ce imati gore navedene posledice![]()
posle toliko price uz cinjenicu da ima astmu, jako bih tesko podnela....i verujem da bih mu mast vadila i otezavala mu zivot zbog toga maksimalno....
....kao da mu život nije dovoljno otežana astmom nego mora dodatno da ga oteževa cigaretama....
Па, сад, 12 је јаако далеко од 18!
Мислим, ако пропуши са 12, онда сам дебело омашила у животу...
Pored svega, probala sam gandzu sa 15, kao i vecina mog drustva.
Dno dna mi je ali dno dna kad neko pusi sta vec pusi samo zbog drustva ali bas mi je dno dna!
Ништа, шта да кажем кад и ја пушим. Да глумим ауторитет са цигаром у руци?
e...to sam i dozivjela
fino kazem djetetu: znam da nisam kompetentna, ali ja sam pocela sa 20 i kusur, a vidi tebe
na sta ce da lice tvoja pluca koja su sad njezna, lijepa, mlada kao mlijeko
NEMOJ, LJUBI TE,MAJKA, NEMOJ
nemam pojma pusi li sad, uglavnom i ako pusi, to rade kad izadju, jedna do dvije...znaci sedmicno maksimalno 14 (ako pusi) sto nije strasno, mada me i to nervira, kako ne bi
nemam pojma pusi li sad, uglavnom i ako pusi, to rade kad izadju, jedna do dvije...znaci sedmicno maksimalno 14 (ako pusi) sto nije strasno, mada me i to nervira, kako ne bi
laže te tako sam i ja lagao moje a u stvarnosti popušim paklu cigara za veče, navarim se trave i napijem se ko bulja i ispovraćam se a kući pričam da sam popušio 3 cigare