Ako budete kupili Teslu izbegavajte kišu!

Pa nece bas za svakog onaj ko nema za BYD će da placa vise tom logikom .. Cene goriva će ići gore ali neće toliko koliko ce se moci ustedeti na ovim novim autima ..
Nema šanse ja dok sam vozio auto koji troši 10 litara benzin je bio duplo jeftiniji. Danas vozim auto koji troši 5-6 litara a benzin duplo skuplji.

Sutra kada se ustali da hibrid troši 3 litra benzin će opet duplo poskupeti u odnosu na danas.

A što se tiče kineza to je bar prosto oni uvek lažu. Ako piše da je klima 12" ona je u stvarnosti 9. Ako piše da mobilni telefon ima 4gb memorije on ima stvarnih 2gb.

Kinez uvek laže duplo. Za sve. Jednostavno su prekopirali nemački biznis recept za prevaru. Ali kineza lako uhvatiš u prevari a švabovi su namazani sa 100 slojeva.

A što se tiče kineza to je bar prosto oni uvek lažu. Ako piše da je klima 12" ona je u stvarnosti 9. Ako piše da mobilni telefon ima 4gb memorije on ima stvarnih 2gb.

Kinez uvek laže duplo. Za sve. Jednostavno su prekopirali nemački biznis recept za prevaru. Ali kineza lako uhvatiš u prevari a švabovi su namazani sa 100 slojeva.
I da lazu duplo opet dobro ..Ja i mislim sa je to negde oko 1200km realne vožnje mada ne treba gubiti nade ni u tebe ..Verujem da bi ga ti nagurao na 2500km :)

Nema šanse ja dok sam vozio auto koji troši 10 litara benzin je bio duplo jeftiniji. Danas vozim auto koji troši 5-6 litara a benzin duplo skuplji.

Sutra kada se ustali da hibrid troši 3 litra benzin će opet duplo poskupeti u odnosu na danas.
Stancaju pare ko ludi inflaciju je normalno je da cene idu gore .. cena je stabilna u odnosu na zlato
Screenshot_20240609_094452_Chrome.jpg

Bilo koji hibrid sa normalnim motorom prelazi toliko. Mogao bih i ja sa hyundaiem da vozim potpuno ravno 60kmh tj u idealnim uslovima i dok se ne ugasi.
Ovako dođem do žutog da se upali 700 km. Sa hrvatskim i bosanskim gorivom. Kada sipam u srbiji to je onda 500 km.
U idealnim uslovima oni tvrde tj testirsli su ga na preko 2000km .. Kombinovana vožnja je i auto put a tu benzici troše dosta .. Na 3000 obrtaja auta troše najmanje 8-10l zavisno od motora ali nema ni jedan da troši ispod 8l.. Meni auto dosta manje trosi dole zato sto se malo vozi auto put u odnosu na ovde kod mene gde je auto put non stop

Back