Svi mi volimo Ruse i navijamo za njenu plemenitu borbu u Ukrajini, ali Bosnjaci zele pristupiti NATOu kako bi Turska u okviru NATOa izgradila najveci vojni kamp, odnosno vojnu bazu u toj zemlji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi mi volimo Ruse i navijamo za njenu plemenitu borbu u Ukrajini, ali Bosnjaci zele pristupiti NATOu kako bi Turska u okviru NATOa izgradila najveci vojni kamp, odnosno vojnu bazu u toj zemlji.
Koji to ''mi''?Svi mi volimo Ruse i navijamo za njenu plemenitu borbu u Ukrajini,
Odavno se mi vise ne pitamo.Значи нико не пита Србе
Pa mi... Srbi.Koji to ''mi''?
Ruse danas vole samo antivakseri, teoretičari zavjera, anarhisti, svih vrsta krajneži, od vjerskih fanatika pa do neonacista, neofašista i neokomunista.Svi mi volimo Ruse i navijamo za njenu plemenitu borbu u Ukrajini, ali Bosnjaci zele pristupiti NATOu kako bi Turska u okviru NATOa izgradila najveci vojni kamp, odnosno vojnu bazu u toj zemlji.
A u koju grupu spadaju Cionisti?Ruse danas vole samo antivakseri, teoretičari zavjera, anarhisti, svih vrsta krajneži, od vjerskih fanatika pa do neonacista, neofašista i neokomunista.
AntisemitZbog cega da budem uz Ukrajince, kad su oni ljubitelji Cionista.
Nisu svi Srbi pristalice Putinovih ratnih avantura. To nisu ni svi Rusi.Pa mi... Srbi.