MOLIO BI DA LI NETKO ZNA O UZGAJIVAČIMA AKITO-INA POŽELJNE BI BILE I SLIKE. ZNAM DA JE NA PROŠLOGODIŠNJOJ IZLOŽBI POIBJEDIO JEDAN KAO NAJ PAS IZLOŽBE PA ME INTERESIRA IMA LI GA KOD NAS ZA NABAVITI.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam stvarno.
Kad sam se pre 3 godine raspitivao bilo je od 200 pa nadalje kao i kod svih rasa uglavnom.
Ima jos jedan odgajivac u Pozarevcu poslacu ti broj na pp ako uspem da nadjem,davno sam kontaktirao sa njim
Pele smanji sliku,prevelika je.
Akita inu i Americka akita su dve razlicite rase,a posto je naziv teme Akita inu onda pisi o njoj,a o Amerikancima otvori novu temu.
ne imas Japanska Akita i Americka Akita naravno da su razlicite rase Americki je siri krupniji tezi ali manji od Japanskog dok Japanski ima samo kafeno bijeli 50% kafene 50% bijele inace Americki ima siv tigrasti crni crno bijeli kafeni svakakvih boja
ali gde god da pogledas sve je to Akita ista razlika kao kod crnog i sivog No
dali zna neko mozda neku uzgajivacnicu u Srbiji ili Cg????
JA IMAM AKITA-INU JAPANSKU.ZA MENE NAJBOLJI PSI.MNOGO SU PAMETNI BRZO UCE ,DOBRI CUVARI,VOLE DECU ITD.MA NEMOZES DA IH NEVOLIS. OD G AJ IVACNICA IMA U OBRENOVCU .MOJA JE OTUDA.. ODGAJIVAC FILIPOVIC UL. BOGDANA JAKOVLJEVICA 25A OBRENOVAC TEL. NEMAM:.
premocna Akita a jeli to tvoja vidim da je u pitanju Americka koliko je stara????
Nije moja,ali kao da jeste jer je njena vlasnica moja dobra prijateljica. Jesy jeste americka akita,stara je 5 godina i mnogo je dobra. Obozava ljude i decu i velika je maza,sto se moze videti na slikama,ali je agresivna prema ostalim psima.
Inace,Jesy ima i druga Nicka koji je isto amerikanac,ali malo stariji![]()
stvarno pas ubija jos je zenka a ima glavu i sirinu kao medjed da ne znas mozda visinu i kilazu psa otprilike???
E to zaista ne znam