Akcije i popusti

CHERISH

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.808
ako tema postoji negde moze katanac,ja ne nadjoh:) ako ne,podelite sa drugima akcije i popuste,dajte savet gde se sta moze naci jeftinije,za kucu,decu itd
npr u Aksi su snizenja na auto-sedista sad u avgustu pa kome treba...

Aksa je preskupa čak i kad ima popuste. Mislim da je Roda sada najjeftinija u gradu, a kod njih možete da kupite hleb, mleko, testeru ili motor, onako sve đuture. :lol:

slazem se ali su sedista sad spustili dosta,moze se pazariti za 5000.

- - - - - - - - - -

Kad smo vec poceli sa apotekama u Novom Sadu,ubedljivo najjeftinija apoteka je Jankovic,ima ih po celom gradu i cene kod njih su nize od 50din do 100din

da,kod njih sam porucila petovalentnu,jeftiniji su od drugih

U NS su najpovoljnije cene u Gomexovim radnjama,uvek imaju neke popuste i neke akcije
Takodje postoji jedna radnja Podunavlje na Telepu,na bulevaru Evrope,tu svake subote ima popust 10posto,hleb,mleko,cigare i novine ne ulaze u taj popust.

U NS su najpovoljnije cene u Gomexovim radnjama,uvek imaju neke popuste i neke akcije
Takodje postoji jedna radnja Podunavlje na Telepu,na bulevaru Evrope,tu svake subote ima popust 10posto,hleb,mleko,cigare i novine ne ulaze u taj popust.

Moje iskustvo kaze da Podunavlje drzi dosta visoke cene, pa nekada i sa tih 10% popusta su skuplji od npr. Rode ili pomenutog Gomexa, a u Gomexu pak ono sto nije na akciji je skuplje nego u drugim prodavnicama...

U dm - ovim prodavnicama bubchen kozmetika je jeftinija nego bilo gde drugo (ako nekog interesuje :) )

Moje iskustvo kaze da Podunavlje drzi dosta visoke cene, pa nekada i sa tih 10% popusta su skuplji od npr. Rode ili pomenutog Gomexa, a u Gomexu pak ono sto nije na akciji je skuplje nego u drugim prodavnicama...

U dm - ovim prodavnicama bubchen kozmetika je jeftinija nego bilo gde drugo (ako nekog interesuje :) )
A i ono što je na akciji je skuplje nego na akciji u drugim prodavnicama. A popust od 10% je smešan, naročito ako su redovne cene visoke. Gomex ne može ni da se poredi sa većim lancima, tipa Roda, Dis ili Tempo.

Aksa je preskupa čak i kad ima popuste. Mislim da je Roda sada najjeftinija u gradu, a kod njih možete da kupite hleb, mleko, testeru ili motor, onako sve đuture. :lol:
sta preporucujes mesto akse?

- - - - - - - - - -

slazem se ali su sedista sad spustili dosta,moze se pazariti za 5000.

- - - - - - - - - -

da,kod njih sam porucila petovalentnu,jeftiniji su od drugih

ajd javi se kad budes kupila to sediste od 5000 :D

Razlike u cenama po vecim marketima su zaiste neverovatne,neke proizvode mozes da nadjes jeftinije u Rodi,neke u Maxiju,neke u Idei.
Npr.,trenutno je u Gomexu akcija dugotrajnog mleka megle za 76 din,kafa 3u1 25kom. je 200din.
Roda je tek nedavno otvorena u blizini,tako da jos nisam stigla da usporedim cene,ali po onome sto sam videla ne razlikuje se bitno od drugih vecih marketa :)

Back