suvise si 'ladnokrvna za svoje godineZato što svaki put kad ja uložim nešto ili pokažem malo više interes ne ispadne dobro, moram hladnokrvno pošto se izgleda na to najviše ložite

il dodaj godine il oduzmi na 'ladnokrvnosti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
suvise si 'ladnokrvna za svoje godineZato što svaki put kad ja uložim nešto ili pokažem malo više interes ne ispadne dobro, moram hladnokrvno pošto se izgleda na to najviše ložite
Ма какав највише, све је то индивидуално и од случаја до случаја.Zato što svaki put kad ja uložim nešto ili pokažem malo više interes ne ispadne dobro, moram hladnokrvno pošto se izgleda na to najviše ložite
Ma naravno, ja pričam o nekim svojim situacijamaМа какав највише, све је то индивидуално и од случаја до случаја.
Е то је зрело размишљање.Ne tangiram se uopšte, niti mi se dodaje niti mi se oduzima, kome je stalo stalo je, koga ne zanimam ne zanima ni on mene
ma dal su tange il bapski duge sa strufnama je nebitno.Ne tangiram se uopšte, niti mi se dodaje niti mi se oduzima, kome je stalo stalo je, koga ne zanimam ne zanima ni on mene
drvena sam i distancirana čak i kada buktim iznutra.
Jel vidis koliko je kontradiktorno,pecena si al aj ako tvdis pazar cenice te vise,necemislim da bi muškarcima trebalo prepustiti finu radnju zavođenja. ono što sam iz ličnog iskustva shvatila dovoljna je mala udica kao nagoveštaj
ako ume da čita između redova.
А шта ако не умије да чита?mislim da bi muškarcima trebalo prepustiti finu radnju zavođenja. ono što sam iz ličnog iskustva shvatila dovoljna je mala udica kao nagoveštaj
ako ume da čita između redova.
PantomimaА шта ако не умије да чита?