AKCIJA ! ! ! !

• Začetnik teme Začetnik teme wart
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa dobro smatraj me i naivnim ali hajde jedno konkretno pitanje dali može grupa grsdjana da traži od javnog tužioca da pokrene neke teme.Na primer da svi moraju da se pridržavaju da odgovore na pitanja od agencije za pitanja od javnog značaja.E kad se pokrene inicijativa pa malo mediji a oni su kao pit bul ne puštaju (luka beograd,crna trava...)mora doći do nekih pomaka.Zbog čega bih samo pisali i kukali kako je svuda naopako i jeb... tako je. Pa zašto smo menjali Slobu ili možda čekamo da nam opet bude nepodnošljivo.Izgleda da mi jedino možemo da pružimo neki odgovor kad dodje do kraja ,a onda opet ništa ne uradimo.Samo bezveze drmamo kavez

Pljuni malo po komsiji , naebi mu se keve sto te cudno gleda kad parkiras auto...
Opleti po meni , kad ti se ucini da se previse isticem , i nista se ne sekiraj...
Upravo tako ce temelji ovakvih politicara ostati cvrsti...

Ti bi da nista ne radis, nista ne mislis, nista ne usmeravas, a da ti sve bude kao neronu pred paljenje rima, po volji...

Ako vidis da za ono za sta tebi mozda moze da ode glava, narod gleda kao na "hajde ti, aplaudiracemo ako uspes, zasluzno ce biti " iliti svodi sve na nagradu javnog eksponiranja, onda naravno da iole valjan i vredan materjal i nece to da radi...
Jer vredni nemaju potrebe da zude za eksponiranjem , a oni kojima eksponiranje nuzno treba su ....hajde malo glavice promuckajte....

Pljuni malo po komsiji , naebi mu se keve sto te cudno gleda kad parkiras auto...
Opleti po meni , kad ti se ucini da se previse isticem , i nista se ne sekiraj...
Upravo tako ce temelji ovakvih politicara ostati cvrsti...

Ti bi da nista ne radis, nista ne mislis, nista ne usmeravas, a da ti sve bude kao neronu pred paljenje rima, po volji...

Ako vidis da za ono za sta tebi mozda moze da ode glava, narod gleda kao na "hajde ti, aplaudiracemo ako uspes, zasluzno ce biti " iliti svodi sve na nagradu javnog eksponiranja, onda naravno da iole valjan i vredan materjal i nece to da radi...
Jer vredni nemaju potrebe da zude za eksponiranjem , a oni kojima eksponiranje nuzno treba su ....hajde malo glavice promuckajte....

Izvini gdin Patak ali pola te nisam razumeo.Verovatno se nismo u potpunosti razumeli .Ja upravo pričam o tome da političare treba izvesti na moralnu osudu,da njih treba uzdrmati a ne komšiju ili tebe.Verovatno mnogo stvari indirektnih može da se uradi koji će na bilo koji način uticati na njihovu odgovornost.:dontunderstand:

Back