Akcija SKENER

sasasta

Buduća legenda
Poruka
33.993
nova akcija nase policije http://www.blic.rs/vesti/hronika/dr...je-izgledalo-hapsenje-u-akciji-skener/psjdsfq

umesto mog komentara prepisacu

~Srdjan : Ova akcija samo pokazuje kako smo mi diktatura! Ako je neko nešto zgrešio, uhapsi ga! Ali mi nisu jasne ove noćne racije u kojima se hapse ljudi koji se ne kriju!!! PA zar ove saobraćajce nisu mogli uhapsiti na radnom mestu u sred bela dana??? Kako je moguće da se hapse u toku jedne noći, razni osumnjičeni koji medjusobno nemaju nikakve veze?? Zašto se oni hapse u akciji sa istim imenom?? Gradjevinska mafija, panduri, sudija... Samo da bude što veća gomila u vestima? A noćna hapšenja su dobra samo radi samopromocije ministra! Jer mnogo bolje zvuči ovim diktatorima vesto o masovnom noćnom hapšenju pa onda plus bubnu milionskuuu štetu državi, nego svakodnevno dnevno hapšenje! To civilizovano hapšenje im ne donosi dovoljno pažnje javnosti! Da Vodja nije zvezdaš i da hapsi Djaju sada, on ga ne bi hapsio danju kao oni prošli nego u sred noći sa bacanjem na stomak!
Drama Queen!! Ovoj tiraniji se mora stati na kraj ili će ovo biti sve gore i gore.
Podvlačim, nemam ama baš ništa protiv hapšenja svih koji su se ogrešili o zakon (pogotovo ako je neko krao od hendikepirane dece , kako ovi nazadni godinama trube a nikoga ne hapse i ništa ne mogu da dokažu) ali daj malo smisla i u tome!!

Hm, a ja sam mislio da će neki SNS bot da okači ovu temu... Izgleda da su bar na krstarici razbijeni.

Što se tiče teme, nema vesti da je i jedan od onih koji su hapšeni od 2012. do danas za korupciju osuđen... Penzosi mogu da se spreme za novo smanjenje penzija kad bude trebala ovima da se isplati odšteta.

Кад су Вођи причали да се накотило много лопурди, он стручно објасни да их пуштају за сада, а после, пред изборе, има "Слину" да ангажује да га, уз помпу, одради посао....макар и ноћом...

Back