Akcija protiv sudija

Tipkaros

Aktivan član
Poruka
1.471
Zeleo bih da na ovaj nacin izrazim svoj protest protiv sudija koji sude u nasoj ligi. Ne znam da li su zvanicnici nase lige retardirani ili ne, ali ne znam kako je moguce ne primetiti podmitljivost i korupciju medju nasim sudijama. Kao primer iznosim 2 utakmice: (necu pricati koje su to ekipe, prepoznace se same) Prvi primer je kada je sudija produzio utakmicu 8 minuta, odnosno sve dok doticna ekipa nije postigla gol. Drugi primer je da je sudija sudio penal, a nista se nije desilo i tu istu utakmicu na kraju produzio za 5 minuta, odnosno opet dok doticna ekipa nije postigla gol.

Pre nego sto navijaci odredjene ekipe (za koju su vezana oba ova primera) pocnu da me pljuju, nek razmisle da ce se to mozda desiti i njihovoj ekipi sledece ili u nekoj od narednih sezona.

Unapred hvala na vasoj podrsci (ako je uopste i bude).

Desavace se??????
Pa odkud Pakistanu, ovaj Partizanu 8 titula od rasapda SFRJ?????
Negos sto se tih utakmica tice... Za ovu juce ne znam, nisam gledao, bio... A sto se prve tice, pa tu je trebalo da se produzi min. 15 minuta, a ne 8, 9 koliko je bilo produzeno.
I dosta vise tih gluposti o sudijama. Imali ste tri sanse ove godine da se dokazete. Niste uspeli ni jednom. A proslogodisnjih -19, a ono 2:0....

Kako bese ide ona "vasa": Na, na, na Liga Sampiona, Liga Sampiona...

Zvezda je sampion, sve je gotovo... na Severu slavlje - sada je pocelo... na na na na na...

Pozdrav,
Tasić

Back