Akcija - Podrzimo naprednjake koji su u stranci zbog koristi..

Mister Sojic

Elita
Banovan
Poruka
16.723
Jos od vremena Tita, pa post-Tita (ono kad umro), pa Slobe, pa.... itd.. pa sad do ovih naprednjaka..

Uvek isti ljudi .. mislim kako ih pamtim... cak mu dodju kao i neka vrsta uvrnute aristokratije..

Ali bre... kod Tita im je bilo dovoljno biti clan pa sva vrata otvorena, a sad.. ? Ubise se ljudi od "posla", a bez vidljivih rezultata,
ali oni ne klonu duhom - vazno je biti uz vlast!

Dajte nekako da tim "ljudima" koji nisu bas bistri u ovoj nemastini da se vinu makar mesec dana kako im bilo kod Tita...

Ko zna, mozda posle odustanu..

I tako ja u Beograd, odnosno u „Kombank arenu“ stignem nešto pre 16 časova, a cela zgrada prazna, u hali nigde nikoga. Pitam ljude koji tamo rade šta se dešava, oni mi kažu da je proslava u 18 časova. Ja sav izbezumljen, pozovem Branku da mi ponovo pročita šta piše na pozivnici i kad mi je ona rekla da je sve zakazano za 18 časova, ja se prenerazim. Tako sam ja šetao „Kombank arenom“, ubijao vreme i psovao sebe što sam pogrešio - kaže Bojanić.

Ovog odma' za... pa naci ce se nesto... mislim ako ostalo para :D

- - - - - - - - - -

А Коштун? :mrgreen:

Kad bude vlast... medjutim cini se kao entuzijasta.. ali i sljam u DSS-u je bio evidentan..

I tako ja u Beograd, odnosno u „Kombank arenu“ stignem nešto pre 16 časova, a cela zgrada prazna, u hali nigde nikoga. Pitam ljude koji tamo rade šta se dešava, oni mi kažu da je proslava u 18 časova. Ja sav izbezumljen, pozovem Branku da mi ponovo pročita šta piše na pozivnici i kad mi je ona rekla da je sve zakazano za 18 časova, ja se prenerazim. Tako sam ja šetao „Kombank arenom“, ubijao vreme i psovao sebe što sam pogrešio - kaže Bojanić.

Cenim da je ta dva sata upotrebio na najbolji moguci nacin, razmisljajuci o Hegelovoj dijalektici i apsolutnoj ideji i Kantovoj dilemi o moralu.

А ко је Бојанић ( је л' треба овде да ставим Руменка?)?

I ćopav došao na slavlje naprednjaka

Spaskovski na štakama: Noga je bolela, ali vredelo je doći na proslavu SNS!

Kako bi dokazao da je naprednjak do srži, on je pobegao s Vojnomedicinske akademije, gde je bio podvrgnut operaciji noge, i došao na konvenciju u bolovima.

- Ne bih to propustio ni za šta na svetu! Priznajem, noga me je bolela, ali vredelo je. Sve za stranku! Skup je bio veličanstven. Samo sam u Savez komunista i SNS ušao svojevoljno, ovo ostalo je zato što sam morao. Mislim na članstvo u SPS i G17. Znate, kad sam se učlanjivao u SNS, Vučiću sam rekao da u njemu vidim energiju koju sam imao dok sam bio mlad.

http://www.kurir-info.rs/spaskovski-noga-je-bolela-ali-vredelo-je-doci-na-proslavu-sns-clanak-1048963

Ne znam za vas, ali me je ova vest upravo dirnula u srce. Sedim, placem i molim se Bogu da nam sacuva naseg Gospodara, koji je svom ovom postenom narodu ulio nadu u bolje sutra :(

U Areni su sve bili placenici i izdajnici. Prave patriote su vec u sumama, ulogoreni i cekaju znak da dignu Ustanak i da se vinu u nebesa.

Ima jedan u Kragujevcu sto skvici po magistrali - kako smeju, kako ovo, kako ono..

Dodji da ga podrzis.. inace niskoguz, i lici na sotana... voli vlas' vise nego 'leba.. voleo i Tita... pa sve tako redom :D

- - - - - - - - - -

Неки ће да се вину у небеса, то је сасвим извесно.

Ogranicena sredstva pa ne mogu da dodju na red:D

A doticni shotan meni pre izvesnopg vremena

- Da glasas za SNS i dobijes posao!!

- Ma ja imam posao koji niko ne ume ...

...

Show :D

Uzgrted budi receno... Komercijalna banka je vlasnik zgrade Politike (koju je redakcija uzela pod zakup na 99 godina), Beogradske Arene (sada Kombank arene)... Kriza u bankama izgleda ne postoji, a mi (narod)... nas niko ne pita. Nije to dobar sistem - a ne vidim da to smeta SNSu.

Spaskovski na štakama: Noga je bolela:
- Ne bih to propustio ni za šta na svetu! Priznajem, noga me je bolela, ali vredelo je. Sve za stranku! Skup je bio veličanstven. Samo sam u Savez komunista i SNS ušao svojevoljno, ovo ostalo je zato što sam morao. Mislim na članstvo u SPS i G17. Znate, kad sam se učlanjivao u SNS, Vučiću sam rekao da u njemu vidim energiju koju sam imao dok sam bio mlad.

Izgleda da je Spaskovskom mozak na stakama... Boli ga mozak, poslednjih 30ak godinica, i ne prestaje. :smeker:

_nobody_

Back