akcija FBI

Оригинал поставио Sanovnik
Kada Srbin oce da se nacini Demokratom , on se poistoveti sa svojim neprijateljem . STEVAN SREMAC .
Испада да се од тада ништа није променило, мада ја то не бих везао искључиво за једну странку.
Уколико срби - Леви и Десни, не схвате да морају да се приближе једни другима и почну да бране свој национални интерес, онда од Србије неће ништа ни остати, да се запише у књиге за будући нараштај.

@Ilionida, и мени се чини је то о чему пишеш највеће српско разочарење. Осим политичких екстремиста с левице и деснице који свој екстремизам добро наплаћују, народ је био приправан да се одрекне и поноса и истине зарад неког помирења, и зарад братства и јединства са Светом.
И после 8 година те љубавне приче, ретки су они који неће признати - барем себи, да све оно што нам се сада дешава и што ће нам се и даље дешавати има мало везе са Милошевићем, српском кривицом и српским злочинима.

Однос ових држава према Србији лично доживљавам као дуго потискивану патолошку мржњу према једном народу, за који би најискреније желели да уопште и не постоји.

Poslednja izmena:
Ajde bar jednim primerom dokazi kako to b92 govori da smo :genocidni, i da :dash: treba da se stidimo shto smo Srbi...:dash: joj da li se ti to zayebavash

evo josh jedan "biser, pa KO JE TRAZIO OD NAS DA SE DODVORAVAMO I KLANJAMO ???

Тако што доводе људе из НВО на телевизију који 24 часа причају о српским злочинима и хашким оптуженицима. То је само један пример. Да не набрајам остале.

Када телевизија каже неколико пута ЛАЖ онда та лаж постане ИСТИНА у очима јавности. Где је друга страна људи оних који могу да причају о Олуји, о злочинима над нашим народом, да укрсте ставове са таквима, тога нећете чути на Б92 јер ти људи, као да су у земљу пропали. Нема одваганих равнотежних страна у изношењу различитих ставова, него класично испирање мозга.А видиш основни услов демократије је слобода говора. Када је слобода говора ускраћена, онда је у питању не демократија, већ цензура тј. ДИКТАТУРА.
Па и дневник 2 на првом каналу је жуто-плаве боје, што индиректно алудира на демократску странку.

Питаш, ко је тражио од нас да се додворавамо и клањамо ? Па ми сами смо то себи урадили јер смо били наивни и мислили смо што ми будемо бољи према западу, запад ће бити бољи према нама. А испало је управо супротно.

Не може се водити дипломатска борба са светом клечећи на коленима. Мора се показати понос и поштовање свог достојанства.

@Ilionida, и мени се чини је то о чему пишеш највеће српско разочарење. Осим политичких екстремиста с левице и деснице који свој екстремизам добро наплаћују, народ је био приправан да се одрекне и поноса и истине зарад неког помирења, и зарад братства и јединства са Светом.
И после 8 година те љубавне приче, ретки су они који неће признати - барем самом себи, да све оно што нам се сада дешава и што ће нам се и даље дешавати, нема никакве везе са Милошевићем, српском кривицом и српским злочинима.

Однос ових држава према Србији лично доживљавам као дуго потискивану патолошку мржњу према једном народу, за који би најискреније желели да уопште и не постоји.

Пази, ми смо све ове године мислили да запад не воли Милошевића, а да воли наш српски народ и да против српског народа нема ништа против. Сви смо мислили да када "скинемо" Слобу са власти, запад ће променити своју политику према нама. Чак смо им опростили бомбардовање, рекли смо ОК бомбардовали сте нас да би нас ослободили диктатуре Милошевића и да би завладао мир, кобајаги Албанци угрожени од нас, Хрвати угрожени од нас, сви угрожени од нас.....а онда признање Косова где је било у фазону баш нас брига за српске главе што су угрожене од стране Албанаца. Која мртва глава више ником неће сметати, јер то су само Срби. Кад Срби изгинуше под нато бомбама, ником ништа. Мостове нам срушише, пола земље уништише због чега и дан-данас трпимо последице тих истих бомби, али ко је још луд да жали Србе.

Опростише Срби њима и бомбе и све остало. Али чекај мерака већег, фешта у Приштини, ватромет, Албанци славе јер су им Американци поклонили парче Српске земље. Па чекај мало, нисмо ми будале, нису Срби сисали весла а још мање гутали чамце....Па покуповаше наше фабрике, сад америчка фабрика дувана је откупила лиценцу од државе да ни једна српска фабрика нема могућност да се отвори (мислим на фабрику дувана) у Србији, монопол добише. Иако нисам поборник дувана, причам само о примеру куповине фабрика и повластицама које смо давали западњацима. И тако отворисмо врата америчким доларима и покуповаше све по Србији, ојадише земљу, а сад хоће и целу Војводину да покупују, земља је приоритет, нема хране у свету, биће глади, нестаје нафте користе се био-горива....итд...Направила сам дигресију....

Хвала на слушању...и извињавам се на дугачком коментару....

Poslednja izmena:

Back