Akcija DS-a: "Ua Palma!"

The Gunslinger

Primećen član
Banovan
Poruka
729
Уа Палма, јер волим Јагодину
Чекамо те,
буди и ти део бунта !!!

Све до маја месеца 2005. године, активисти омладине ДС Јагодина били су спречени да због обавеза око унутарстраначке кампање у ОО ДС Јагодина, на улицама Јагодине прикажу своју креативност у акцијама усмереним против Драгана Марковића Палме. Од самог избора, ново омладинско руководство зацртало је један једини циљ за испуњење свог мандата- стварање новог урбаног бунта, чији ћемо лидери бити баш ми. Бунт се своди на један једини задатак, а то је обарање општинског режима Драгана Марковића Палме.

http://www.jagodina.ds.org.yu/omladina_akcije.php

Zoran%20Djindjic.jpg

Mislim, pa sta, i Velja je bio sa Palmom pa se sad pljuju najjache. A i vi ste hteli sa Palmom, shta ga sad pljujete?

Ja koliko vidim ovde ga pljuje DS, a danas im odgovara i danas je on gospodin Palma
Palma je obican prevarant. "Proevropska" ideja u Srbiji nema dovoljnu, vecinsku, podrsku i jedini nacin joj je da "ukrade" deo glasova patriotske opcije i to preko ovakvih tipova koji ce do izbora glumiti nekakvu nacionalnu ideju, koji je samo par dana pred izbore rekao kako nema sanse da idu sa DS-om u koaliciju, kako "ako treba ****** da ga vode u Evropu onda ce da ostane u Koncarevu" itd itd. A jos je tuznije likovanje pristalica DS-a nad takvim izvrgavanjem ruglu demokratije za koju su se navodno toliko borili.

Ja koliko vidim ovde ga pljuje DS, a danas im odgovara i danas je on gospodin Palma
Palma je obican prevarant. "Proevropska" ideja u Srbiji nema dovoljnu, vecinsku, podrsku i jedini nacin joj je da "ukrade" deo glasova patriotske opcije i to preko ovakvih tipova koji ce do izbora glumiti nekakvu nacionalnu ideju, koji je samo par dana pred izbore rekao kako nema sanse da idu sa DS-om u koaliciju, kako "ako treba ****** da ga vode u Evropu onda ce da ostane u Koncarevu" itd itd. A jos je tuznije likovanje pristalica DS-a nad takvim izvrgavanjem ruglu demokratije za koju su se navodno toliko borili.

Pa proveri vid...:hahaha:

ovo samo pokazuje kakva su stoka i bagra politicari iz DS-a SPS-a JS-a da ta bagra nema nikakvih uverenja i da je njima samo i jedino bitna vlast, moc, pare, funkcije.

kad imas ovakvu stoku na vlasti uopste ne iznenadjuje sto nam je drzava u takvom stanju kakvom jeste.

Back