Akcija! CD o Zoranu Djindjicu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Psihopatske ličnosti, autistički patriotizam, mutirani patološki geni... :? Zar su to politički argumenti?

Random, od kud tolika silna potreba u tebi da vređaš druge ljude? Pa zar je moguće da si toliko nesrećan i ogorčen čovek? I ta tvoja vašar-psihologija, kao - ti nešto znaš... Koliko knjiga iz psihologije si pročitao i koje su to knjige? Nemaš ti pojma. Jer, da imaš, znao bi da neurotični ljudi rado pričaju o neurozama, psihotični o psihozama itd. Ti stalno pričaš o nekakvoj psihopatologiji drugih, a ne uviđaš da samo projektuješ vlastito patološko stanje na spoljni svet.

I istrajavaš u tome. Već su ti poruke ranije bile brisane zbog takvog ponašanja, i ti opet nastavljaš.
Istrajavanje u ponašanju koje ne vodi do rezultata ukazuje na ozbiljniji poremećaj ličnosti. Da ne spominjem to kako su ti i usta i um prepuni nekakvih boleština i ostalih morbidarija. Ko o čemu - ti o patologiji...

Sad mi više nije ni do nadmudrivanja s tobom... jer počinjem da te žalim (nisam ni ja bez duše). Ja tebe doživljavam samo kao političkog protivnika, ne kao ličnog neprijatelja. ... Najprijateljskije ti preopručujem da dobro razmisliš o svemi i možda, ako treba, potražiš stručnu pomoć.

Ne, to nisu politicki argumenti, ja se ne bavim politikom vec analizom iste. Stanje u zemlji i naciji vecinski nije zdravo i to sam otvoreno rekao. Mogao sam umesto gornjih termina govoriti o cveticima i leptiricima, ali to bi onda bila julovska sumanutost za mase. Posli smo putem ozdravljenja kao narod 5. oktobra, i ja se iskreno nadam da cemo nastaviti u tom pravcu.
Velika je tragika sto je ispalo da je kostunica bio zapravo 8. putnik iz mracne nam proslosti a u telu demokrate. Njegov legalizam sprecio je munjevito uklanjanje pipaka dikatorskog rezima.
Lepo rece Teofil Pancic - radikali su mala deca za ove iz dss-a.
Mislim da je za vas radikale najveca pretnja Karic, imate istu ciljnu grupu birackog tela. Zato ostavi Djindjica na miru bavi se Karicem, budi malo praktican a ne tako istrajno zlurad.

Dobro Djenka , idemo ispocetka ! Kazes da ima vas radikala malo vise na net-u ali nece ljudi da se jave , vec tebi daju podrsku . Pa naravno da se ne javljaju , sramota ih je .Samo jos nisu to shvatili .
Da se razumemo oko necega . Ja jesam za DS i to iz razloga sto ne vidim pametnije na politickoj sceni . Da su savrseni, i nisu ,ali su daleko normalniji od radikala . Znam ja njihove greske odlicno ,ali i oni ih znaju pa ih ispravljaju vremenom . Drugo , strasno mrzim cinizam i laz u politici i te price o postenju i igri cistih ruku . Takvi politicari ne postoje.A najvise o postenju mozes da slusas iz prljavih usta DSS-ovaca i SRS-ovaca . Prvi su vec izgubili pola glasaca a i vi ce te uskoro . Moj najbolji prijatelj i kolega je recimo radikal i svakodnevno pricamo o tome .

Đenka:
Moji politički stavovi su nastali iz mog celokupnog političkog opredeljenja.

Međutim, pre će biti da su tvoji politički stavovi posledica antisrpske propagande koja nas zapljuskuje sa B92. E, TO je sramota...Što se tiče njihove smislenosti, deluju mi kao klasičan Pinkov proizvod. :roll:
O cemu bre ti vise pricas?....o kakvim politickim opredeljenju se radi....?Sta je politika i sta stoji iza nje?
Ajde ,keve ti,obrazlozi malo kako su nastali"celokupna politicka opredeljenja"...
Ako je neko antisrbin kod nas to su radikali....i njih ima dve vrste:...jedni su radikali iz vlastitog neznanja, godinama imanipulisani RTS-om,a drugi koji su iz "inata"...i jedni i drugi,vuku Srbiju u srednji vek...
A ako pitas za agrumente.....ajde napisi,kakav to program i plan imaju radikali....da bi izvukli zemlju iz ekonomske krize,i prikljucili je EU...Kakva je to stranka koja skuplja poene pljujuci po ljudima koji su na vlasti?
Da se razumemo,ako u dogledno vreme ne udjemo u EU....bicemo osudjeni da izumremo kao narod...Znaci samo u okviru EU,mozemo da opstanemo i zadrzimo svoj indeditet...
Vec sam ,jednom pre,pisao o tome...Moze kod nas bilo ko da dodje na vlast.....ali da promeni nesto jako tesko.....dosli smo u takvu situaciju da moramo da radimo,tacno ono sta nam drugi nalozi.....E sad,ti ces da kazes ,da radikali nebi radili po nalogu drugih.....mozda,ali zato oni nece NIKAD doci na vlast....a ako se ipak to dogodi,bicemo u najkracem roku bombardovani.....
Velika sansa za nas je bio Djindjic,nazalost.....ubise ga.....
PS toliko si se izblamirao ovde(svojim neznanjem),da ti preporucujem promenu nika.... :lol:

begunac:
1. o kakvim politickim opredeljenju se radi....?
2. Sta je politika i sta stoji iza nje? ...
2. obrazlozi malo kako su nastali "celokupna politicka opredeljenja"...
4. ajde napisi, kakav to program i plan imaju radikali.

Ti samo pokazuješ koliko si neozbiljan postavljajući ovoliko opširna pitanja. "Šta je politika", "Kakav program imaju radikali?" :lol: :lol: :lol: Još samo nisi pitao ko je stvorio Boga i koji je smisao života. Veoma neozbiljno....
Ali, kako si postavio pitanja, tako ću na njih da ti i odgovorim - neoziljno i kratko.

1. O srspskom nacionalnom, radikalskom opredeljenju se radi. Neko drugi bi to i sam zaključio iz mojih postova. :lol:
2. Udžbenik u ruke, neću ja da te podučavam ovde za džabe.
3. Moja politička ubeđenja su nastala u razvoju mene kao političkog bića. Imaš li možda i muzičku želju? :lol:
4. Za program i plan SRS-a obrati se najbližem opštinskom odboru stranke. Nisam ti ja sekretarica.

begunac:
Da se razumemo,ako u dogledno vreme ne udjemo u EU....bicemo osudjeni da izumremo kao narod...Znaci samo u okviru EU,mozemo da opstanemo i zadrzimo svoj
indeditet...
Po tebi, EU je za Srbe "obećana zemlja", rešenje za sve naše probleme. Mi, radikali, tvrdimo da mi prvo moramo da rešimo većinu naših problema, pa će tek onda da nas prime u EU. Pre svega, moramo da se ekonomski stabilizujemo i ojačamo. EU u svoje društvo ne prima ekonomski propale države.

begunac:
dosli smo u takvu situaciju da moramo da radimo,tacno ono sta nam drugi nalozi...
Nešto moramo, ali nešto i ne moramo. Tvoji bi uradili šta god zatraže i tako od Srbije napravili ekonomsku koloniju EU. Uništili biste nacionalni ponos i dostojanstvo (što ste već donekle i uradili). U takvim okolnostima niko više ne bi želeo da bude Srbin. Doveli biste opstanak nacije u pitanje.

begunac:
zato oni (radikali, prim. Đ) nece NIKAD doci na vlast....a ako se ipak to dogodi,bicemo u najkracem roku bombardovani

Ovo je lep primer tvoje neobaveštenosti i DS-ove politike zastrašivanja naroda.
Tebe bi neko trebalo da obavesti da SRS veće jeste na vlasti u mnogim opštinama i gradovima (Novi Sad, Zemun...)
DS-ova politika je "Zastraši narod da iracionalno misli" jer samo kad narod iracionalno razmišlja (kao što se inače iracionalno razmišlja kad se čovek boji), samo tada može da glasa za DS. Pri čistoj pameti nikad.

begunac:
PS toliko si se izblamirao ovde(svojim neznanjem),da ti preporucujem promenu nika

I ovo je deo prljavih metoda kojim se DS-ovci služe. Želite da u javnosti stvorite mišljenje kako je sramota biti radikal, kako je to društveno neprihvatljivo i onda iskorištavate ljudski strah od neprihvatanja i odbacivanja u društvu. Igrate na ljudske slabosti i prirodne strahove. MOŽE LI BITI IŠTA NIŽE I PODLIJE OD TOG ?!?

Slušaj, begunac; ovo ti nije prvi put da iznosiš neozbiljne argumente i postavljaš za diskusiju irelevantna pitanja (šta je politika i sl.). Time samo srozavaš nivo na kom se diskusija vodi na ovom forumu. Nemam ja ni volje i vremena da odgovaram na tvoje stupidarije. Sada si mi ukrao 20 minuta i to se neće ponoviti. Ili se uozbilji i razgovaraj argumentovano (kao što radi, npr. Milojko Vasić), ili ću te jednostavno ignorisati.

Izvini Đenka ali moram...
čoveče pa ti stvarno o sebi misliš da si bolji od svih... Ej...Begunac je TEBI oduzeo tvojih dragocenih 20 minuta!!! Čoveče!!! Pa iskuliraj ga drugi put ili odgovaraj kad se budeš smarao...
Ipak najbolja je ova rečenica: Nemam ja ni volje i vremena da odgovaram na tvoje stupidarije.
Pa ne misliš da su možda tvoji stavovi nekom stupidarije???
A ne, onda kada neko tebe vređa ti se setiš da upozoriš na pravila Krstarice...ili pametuješ o tome kako te u nedostatku argumenata vređaju što je znak njihove nemoći, a ovo gore što si napisao je šta? Znak tvoje nadmoći?

Jednostavno, drugi put odgovaraj samo na Milojkove postove i svima dobro...

Gigulence, moja intelektualna nadmoć na ovom podforumu je evidentna. Ti to dobro znaš i to je ono što te i motiviše da mi se obraćaš. Budući da je tvojih 80% poruka odgovor na moje stavove, mogu da pretpostavim da ti ovde, na Politiku ne bi ni dolazila da nema tih mojih stavova. Zato nema smisla da mi savetuješ da ne pišem (da iskuliram nekog), jer je to kontradiktorno sa tvojim ponašanjem ovde.

Drugo, ne mogu uvek da se suzdržim od odgovora na slabo smislene poruke, jer, iako je meni poznata priroda tih stavova, možda nekom drugom nije. Možda je to nekome sasvim logično i ispravno. Na meni je da dokažem suprotno.

Kvalifikovanjem nečijih stavova kao stupidnih, ne kvalifikuje se nosilac tih stavova kao stupidan, pa zato nema kršenja pravilnika Foruma Krstarice. Pravilnikom je zabranjeno omalovažavanje učesnika u raspravama, a ne njihovih argumenata.

Zašto je to tako? Zašto proglašavanje argumenta nekakvim (recimo stupidnim) ne znači istovremeno proglašavanje i osobe stupidnom? Zato što neko veoma pametan može da iznese glupe argumente, neko drugi može da primeti da su ti argumenti glupi, ali to nikako ne znači da je i sam čovek koji ih je izneo glup. Prosto, i glupi i pametni ljudi mogu da iznose i glupe i pametne argumente. Simple as that.

Zaključak: nije bilo kršenja pravilnika Krstarice sa moje strane.

Jedino što je istina jeste da takva kvalifikacija nije validan kontraargument. Ali pošto su u toj poruci svi ostali argumenti bili validni, mogao sam si priuštiti i jedan nevalidan. Na kraju krajeva, na takve sam uglavnom i odgovarao.

Ali, drago gigulence, kako to da ti smeta kad ja iznesem samo jednu (po tebi) uvredljivu opasku u celom tekstu, a ni malo ti nije stalo kad se na mene sruči čitava salva psovki i uvreda tipa - ti si bolesnik, idiot, glupan i slično? To je licemerno sa tvoje strane.... i zašto bi meni stalo do mišljenja nekoga ko ovde istupa nepravično i licemerno? :?

""moja intelektualna nadmoć na ovom podforumu je evidentna""
...ovo moze samo glupson da napise.....stvarno inteligentni,su nesigurni u sebe.....odnosno sumnjaju...na ovom forumu,nisam primetio ni jednu pametnu misao sa tvoje strane....
Posto me cela ova situacija podseca na ono "ja ga krstim ono prdi" :lol: ...i posto pocinjes da pises sve zesce gluposti i nebuloze....a usput imajuci u vidu i to,da pametni popusta..... :D ,ne preostaje mi nista drugo nego da ti prepustim da se siris,i sam sebe hvalis..(ko zna,mozda ti to nesto znaci...posto si se uziveo i ceo dan provodis ovde....)...
PS stvarno mislim da je sramota biti radikal....

..ono sta je politika,nisam pitao ozbiljno....bistrulinu... :lol: ....nego zato,sto ti o tome nemas pojma....jer da imas.....i da makar malo naslucujes.....pola tvojih postova nebi bilo ovde....
AUUUU tek sad videh,ti si politicko bice... :lol: :lol: :lol: ....
....e,to je kljuc svega,sad mi je sve jasno..... :lol: :lol: :lol:

...krvoločan i otprilike jednako inteligentan.

begunac:
...ovo moze samo glupson da napise

E OVO je uvreda, jer pokušava da kvalifikuje mene kao glupog čoveka, a ne neki moj iskaz.

To što nisi primetio ni jednu pametnu misao s moje strane samo dokazuje da ti ne razlikuješ pametno od glupog. To je posledica tvojih intelektualnih (ne)sposobnosti i nema nikakve veze sa mojim nastupom ovde.
Što se inteligencije tiče, ona je jedna od čovekovih sposobnosti, a čovek nikad ne treba da sumnja u svoje sposobnosti (kad jednom utvrdi koje su i kolike su). Određena doza konstruktivne sumnje treba da postoji kad su u pitanju stavovi i uverenja, međutim, kad je inteligencija u pitanju - ne. Čovek tačno treba da zna koje i kolike su mu sposobnosti, kako ne bi oklevao da se na njih osloni kad dođe vreme za to.

I pogledaj malo kako ti pišeš. Kod tebe se ne zna ni gde rečenica počinje, ni gde završava, ne razdvajaš pasuse, misli su ti nepovezane i konfuzne... Često čak ni reči pravilno ne razdvajaš kad koristiš zarez, kao u ovom slučaju:
begunac:
sumnjaju...na ovom forumu,nisam primetio
Trebalo bi da bude ovako: "sumnjaju... na ovom forumu, nisam primetio".
O velikim slovima, interpunkciji, izostavljanju dijakritičkih znakova da i ne govorim.

Jednom rečju - ti si polupismen. Nije ni čudo što nemaš pojma o politici.

"Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe.
Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe,
onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta
da uradimo za sebe..."

random_cloud_form:
"Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe.
Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe,
onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta
da uradimo za sebe.
..
"

Ej, randome... prvi put si nesto stvarno pametno napisao. Svaka ti cast, iskreno ti priznajem.

Vidis da mozes pisati pametno, samo kad se malo napnes.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back