Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ću te koknemKokni ("londonski") i irski.
Bukovica i Ravni Kotari
da, ko kugaAl bukvalno nesto najzaraznije ikad
Oni retko pricaju dubokim,muskim glasom,imala si srece da naletis na nekoga ko ne prica skoro decjim ilo zenskim glasom,vecina je takva...Takodje neki Rusi su seksi dok pricaju srpski
Savršenstvo, nije mi dobro:Al bukvalno nesto najzaraznije ikad
Oni retko pricaju dubokim,muskim glasom,imala si srece da naletis na nekoga ko ne prica skoro decjim ilo zenskim glasom,vecina je takva...
Stvarno, ne znam, ovih nekoliko je normalno pricaloOni retko pricaju dubokim,muskim glasom,imala si srece da naletis na nekoga ko ne prica skoro decjim ilo zenskim glasom,vecina je takva...
a ruskinje, one ti nisu seksi nikad?Rusi su najjaci kad pricaju engleski, mada gotivim i one njihove filmske adaptacije Ane Karanjine, tu su isto seksi
Jesu i to vrlo....a ruskinje, one ti nisu seksi nikad?
Ahahaha pa bre, uz akcenat ide i ceo karakter. To je ono kad mu kažeš nisi izbacio đubre, nećeš yebati, a on ti otkine nogu iz kukaMislim, kako zvuci taj akcenat? Imas neki klip? Osim ako se sprdas hah
a ruskinje, one ti nisu seksi nikad?
Tako jednom neki gej pritajeni tvrdio da pićku iz zajibancije oslovljava sa *****, ajde bre pa nije niko glup ovde)))))
Savršenstvo, nije mi dobro: