Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
bacih pogled na temu.. mada ovo definitivno ne gledam i nisam mogla a da ne prokomentarisem - pa valjda su i oni ljudi majku mu. sto da se ne grle i ne ljube?
Ja sam bas cekala da ovo pocne, jer sam gledala na kablovskoj slicnan serijal- the biggest loser. Medjutim, ovo nase nije ni blizu
Razocaralo me je to sto se najmanje potencira na prikazivanju vezbanja, hrane i sl. Program je tako osmisljen d alici da obican rijaliti
Jasno mi je da je sve to sto se desava izmedu njih sastavni deo zivota i da je nemoguce ne prikazati nista, ali je mozda ipak trebalo da bude ravnomernije zastupljen broj minuta u kojima se vezba i radi na skidanju kilaze i broj minuta kada se pokazuje njihov zivot van tog vezbanja
Mada, svakako, na ucesnicima se svakako moze primetiti pomak u skinutim kilogramima
bacih pogled na temu.. mada ovo definitivno ne gledam i nisam mogla a da ne prokomentarisem - pa valjda su i oni ljudi majku mu. sto da se ne grle i ne ljube?
ma jeste sve ne rugam se..ali mnogo mi to sve nekako ogromno..na dodir bezosecajno i previse..ne sta je u glavi i dusi samo nije lepo za gledati..o sexu ne bih razmisljao