AK - 380 pojacalo za pohvalu

• Začetnik teme Začetnik teme senan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А у чему се огледа квалитет? Појачало у класи D, mp3 плејером са стерилним звуком и блутутом са кодеком SBC.
Кинеска играчка која се на Алију продаје на кило.

Molim te kada se tako razumes u cene i pojacala,nabavi i meni par kilograma tih pojacala od 12 Evra.
Evo nudim ti i zaradu platicu ti 15 Evra po pojacalu.
Не исплати ми се транспорт. Једино да дођеш лично код мене да их преузмеш?
Ако си за, остаје још само кажеш колико килограма?

Cudno
Kad si sposoban da nabavljas sve tako jeftino,onda valda umes i transport da organizujes u skladu sa svojim vestinama.
Не, пошта има своју цену и ја то не могу изменити.
А зашто би се тиме у опште бавио? То што ти је сујета повређена, то је твој проблем.
Само сам прокоментарисао, играчка која се на Алију продаје на килограме.
Ако се теби свиђа, ок, уживај само без таквих наслова, појачало за сваку похвалу.

Само сам прокоментарисао, играчка која се на Алију продаје на килограме.
U tome i jeste problem,sto pricas o necemu sto ne znas,a mislis da znas.
Ако се теби свиђа, ок, уживај само без таквих наслова, појачало за сваку похвалу.
I dalje tvrdim da je za pohvalu,a ti misli da sam sujetan.
Malo sale,naravno da svako treba da ima svoje misljenje.
Svako dobro vam zelim i puno dobrih i kvalitetnih postova.

Da se nadovežem na temu. Uzeo sam iz zezancije Sinilink XY-AP15H mini class D pojačalo. Na KP košta 1400 din, a na Aliexpressu oko 6-7 dolara. Pojačalo ima snagu od 15 do 30W u zavisnosti od napajanja i omaže zvučnika. Prikačio sam ga na male Magnat Vector Needle 11 zvučnike. Mogu da potvrdim da sam i više nego prijatno iznenađen. Snage na pretek. Trese stan. Ali na stranu snaga. Kvalitet zvuka je iznenađenje za te pare. Sve je tu. Stage, separacija, bass, oštrina... Nemam neke posebne zamerke. Takođe što se tiče funkcija ima sve. Bluetooth, aux 3.5mm, USB stick i USB audio interface da radi kao zvučna kartica. Takođe ima i Bluetooth remote aplikaciju za android. Stvarno sve za pohvalu za tričave pare.🙂 Za koji dolar više možete uzeti i XY-AP50H ili XY-AP100H modele koji imaju do 2x50W i 2x100W. Pokreću bez problema bilo koje podnostojeće kutije.
IMG_20230809_160728.jpg
VID_20230809_153906-thumbnail.jpg

Back