AJMO SAD SVI NA IZBORE!

Poruka
9.345
Dugogodišnje bavljenje borilačkim veštinama, (gledajući najbolja ostvarenja dalekoistočnih kinematografija) me je naučilo sledećem:

1. IZNENADI protivnika, al stvarno ga iznenadi, da se i ti sam iznenadiš
2. NJEGOVU ENERGIJU, iskoristi protiv njega, al stvarno, da ti skoro ništa ne uradiš
3. NAVUCI GA U ZASEDU, da sve vreme misli da je pobednik, dok gorke suze poraza ne obliju njegove uplašene oči.

I zaključujem DA JE SVE OVO SADRŽANO U IZLASKU NE-UJEDINJENE OPOZICIJE NA IZBORE!

1. Iznenadjenje, nema potrebe da objašnjavam
2. I ovo, ima potrebe da objašnjavam, al me mrzi
3. Zaseda, jasno ko dan, te oće te neć, te sad OĆE! Prava sačekuša i ZAMKA!

TAKO DAKLE NARODE SRBIJE, IZADJI NA IZBORE I IZBORI SE ZA SVOJU SUDBINU U BUDUĆNOSTI!

Nije li ovo sve bio savršen pakleni plan opozicije sve vreme??? Romel bi im pozavideo!
svejedno.....
USLOVA NEMA AL NAM I NE TREBAJU! IDEMO NA IZBORE DA SE IZBORIMO!

Dugogodišnje bavljenje borilačkim veštinama, (gledajući najbolja ostvarenja dalekoistočnih kinematografija) me je naučilo sledećem:

2. NJEGOVU ENERGIJU, iskoristi protiv njega, al stvarno, da ti skoro ništa ne uradiš
3. NAVUCI GA U ZASEDU, da sve vreme misli da je pobednik, dok gorke suze poraza ne obliju njegove uplašene oči.

I zaključujem DA JE SVE OVO SADRŽANO U IZLASKU NE-UJEDINJENE OPOZICIJE NA IZBORE!

TAKO DAKLE NARODE SRBIJE, IZADJI NA IZBORE I IZBORI SE ZA SVOJU SUDBINU U BUDUĆNOSTI!

Nije li ovo sve bio savršen pakleni plan opozicije sve vreme??? Romel bi im pozavideo!
svejedno.....
Za koga ces da glasas?

Tvoj stav bi se mogao smatrati prihvatljivim da se nije dogilo sledeće:

1. Ustav je prekršen ikao se iz petnih žila upinju da dokažu da nije.
2. Uskraćivanje ljudskih prava i slobda građanima korišćeno je za veoma agresivnu predizobornu kampanju režima i sumanutu satanizaciju opozicije i nekih delova populacije.
3. Predsednik se tokom epidemije izjašnjavao kao predsednik svojih birača a ne svih građana Srbije.
4. Mediji sa nacionalnom frekvencijom su ignorisali opoziciju pod izgovorom vanrednog stanja ali nisu ignorisali predsavnike vlasti.
5. Postoji velika verovatnoća da birački spiskovi nisu valjani i da time postaju osnov za manipulaciju.
6- Izbori se ne smeju održavati u uslovima zatvorenih granica.
7. Građani su zastrašivani huliganskim hordama i bakljadama na krovovima zgrada.

Ima još puno toga što održavanje predstojećih izbora čini neregularnim a time i njihove rezultate neodrživim.

Tako da u takvoj situaciji bojkot zaista nema alternartivu.

Пола опозиције ради за власт и ту је цака. ПСГ, СРС, Вацич.. под управом СНС.
Teško je i nabrojati sve stranke koje su agenti aleksandra vučića

1. Šapić
2. Četka Jovanović
3. Čeda Jovanović
4. Macura 2021, UDS, Čoma Koma
5. Tea i Valentina
6. Šešelj i SRS + forumaš sa avijem sase kosarkasa
7. Čanak
8. Klero-nacisti
9. Sergej GSP

Нема потребе за било каквим изборима које организују и спроводе Маријан Ристичевић, Вулин, ДЈ Вучићевић, пироман Ђукановић, фирма Гим.. и слични њима. Нема то сврхе.

Da bi neko pobedio na izborima mora da bude podržan od strane neke od sila.

Pobediće dakle opet neko kog budu odabrali i namestili pobedu.

Stado će da bleji po potrebi u skladu s kvalitetom ispaše

Rodjo, ima jedna sila, KOJA JE NEOČEKIVANA I IZNENADA SE POJAVLJUJE I REŠAVA STVAR!
SILA NARODA! BESNOG I ŽELJNOG PRAVDE!

Dok postoji ijedan slucaj korone, ne pada mi na pamet da razmisljam o izborima a kamoli ako budu greskom odrzani, da izlazim na njih.

Ne znaju vise sta rade s ljudima, samo im politika na pameti.

a pada ti na pamet da ideš u poštu, banku, MAXI, ideu, to ti pada na pamet?
i po pola časa i više provodiš tamo!
a ne pada ti napamet da se prošetaš u 10:30 kad nema nikog i zaokružiš svoju BUDUĆNOST!?

Pristajem na izbore pod jednim uslovom: Svaka stranka koja mulja na izborima da se diskvalifikuje iz ucesca u vlasti.
Onda moze;

može, podržavam!
i da se rasforima, ako treba, i to bi uveo.

Tvoj stav bi se mogao smatrati prihvatljivim da se nije dogilo sledeće:

1. Ustav je prekršen ikao se iz petnih žila upinju da dokažu da nije.
2. Uskraćivanje ljudskih prava i slobda građanima korišćeno je za veoma agresivnu predizobornu kampanju režima i sumanutu satanizaciju opozicije i nekih delova populacije.
3. Predsednik se tokom epidemije izjašnjavao kao predsednik svojih birača a ne svih građana Srbije.
4. Mediji sa nacionalnom frekvencijom su ignorisali opoziciju pod izgovorom vanrednog stanja ali nisu ignorisali predsavnike vlasti.
5. Postoji velika verovatnoća da birački spiskovi nisu valjani i da time postaju osnov za manipulaciju.
6- Izbori se ne smeju održavati u uslovima zatvorenih granica.
7. Građani su zastrašivani huliganskim hordama i bakljadama na krovovima zgrada.

Ima još puno toga što održavanje predstojećih izbora čini neregularnim a time i njihove rezultate neodrživim.

Tako da u takvoj situaciji bojkot zaista nema alternartivu.

Kume, mi smo u SMRTNOM ZAGRLJAJU ZMIJE UDAVA!
Nema vremena ni za principe ni za ovo ni ono!
Nego cepaj nogom u muda i štipaj za nos pa beži!
još 4 godine ovog ludila i odosmo na poslednje strane enciklopedija izumrlih naroda!

Za koga ces da glasas?

DJB, ako izadju, ako ne videću.

Kume, mi smo u SMRTNOM ZAGRLJAJU ZMIJE UDAVA!
Nema vremena ni za principe ni za ovo ni ono!
Nego cepaj nogom u muda i štipaj za nos pa beži!
još 4 godine ovog ludila i odosmo na poslednje strane enciklopedija izumrlih naroda!

Pobratime, udava nećeš odobrovoljiti time što mu aplaudiraš zato što te davi dajući mu legitimitet učešćem na izborima.

Spasićeš se ako pozoveš ljude da te izbave odnosno ako se suprotstaviš amaterskoj tiraniji. .

svejedno.....
Namestice opet dok amerika ne sprovede 5g i vakcinaciju,pos ce za njim da puste vodu

svejedno.....

Ако се не изборимо за макар мало пристојније услове, да сви могу рећи своје, и да свако у Србији чује сваког, онда нема сврхе излазити на изборе и тако давати легитимитет банди. У оваквим условима, кербери ће сваког оклеветати а банда ће опет лажима и уценама завести довољно људи, и опет ће наставити паразитирање.

СВИ НА ИЗБОРЕ! Осим пензионера. Ако их је тек сада пустио из кућног притвора, зашто би имали и право гласа?
Na izbore za opštinske Sabore samo domaćinske glave iz domaćinskih kuća koje su izmirile poresku i vojnu obavezu.

Posle opštinski Sabori da izglasaju Knezove koji će učestvovati u Narodnom Saboru koliko opština toliko Knezova.
Svaka opština da u bilo kom trenutku smeni svog Kneza ako proceni da radi protiv interesa onih koji su ga izabrali i poslali da ih zastupa.

Ko nije izmirio vojnu i poresku obavezu, taj ne bi smeo da se pita o odlučivanju o državnim pitanjima.

Back