Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
Dugogodišnje bavljenje borilačkim veštinama, (gledajući najbolja ostvarenja dalekoistočnih kinematografija) me je naučilo sledećem:
1. IZNENADI protivnika, al stvarno ga iznenadi, da se i ti sam iznenadiš
2. NJEGOVU ENERGIJU, iskoristi protiv njega, al stvarno, da ti skoro ništa ne uradiš
3. NAVUCI GA U ZASEDU, da sve vreme misli da je pobednik, dok gorke suze poraza ne obliju njegove uplašene oči.
I zaključujem DA JE SVE OVO SADRŽANO U IZLASKU NE-UJEDINJENE OPOZICIJE NA IZBORE!
1. Iznenadjenje, nema potrebe da objašnjavam
2. I ovo, ima potrebe da objašnjavam, al me mrzi
3. Zaseda, jasno ko dan, te oće te neć, te sad OĆE! Prava sačekuša i ZAMKA!
TAKO DAKLE NARODE SRBIJE, IZADJI NA IZBORE I IZBORI SE ZA SVOJU SUDBINU U BUDUĆNOSTI!
Nije li ovo sve bio savršen pakleni plan opozicije sve vreme??? Romel bi im pozavideo!
svejedno.....
USLOVA NEMA AL NAM I NE TREBAJU! IDEMO NA IZBORE DA SE IZBORIMO!
1. IZNENADI protivnika, al stvarno ga iznenadi, da se i ti sam iznenadiš
2. NJEGOVU ENERGIJU, iskoristi protiv njega, al stvarno, da ti skoro ništa ne uradiš
3. NAVUCI GA U ZASEDU, da sve vreme misli da je pobednik, dok gorke suze poraza ne obliju njegove uplašene oči.
I zaključujem DA JE SVE OVO SADRŽANO U IZLASKU NE-UJEDINJENE OPOZICIJE NA IZBORE!
1. Iznenadjenje, nema potrebe da objašnjavam
2. I ovo, ima potrebe da objašnjavam, al me mrzi
3. Zaseda, jasno ko dan, te oće te neć, te sad OĆE! Prava sačekuša i ZAMKA!
TAKO DAKLE NARODE SRBIJE, IZADJI NA IZBORE I IZBORI SE ZA SVOJU SUDBINU U BUDUĆNOSTI!
Nije li ovo sve bio savršen pakleni plan opozicije sve vreme??? Romel bi im pozavideo!
svejedno.....
USLOVA NEMA AL NAM I NE TREBAJU! IDEMO NA IZBORE DA SE IZBORIMO!