aleksandrica_k
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
"Od svega na svetu prijateljstvo je najteze objasniti. To nije nesto sto se uci u skoli. Ali, ako niste naucili znacenje prijateljstva, onda zapravo niste naucili nista."
Muhamad Ali
"Coveku nisu potrebni ljudi, ali mu je potreban prijatelj."
Kineska poslovica
"Dve osobe mogu da razgovaraju pod istim krovom mnogo godina, a da se nikada zaista ne upoznaju, a neke druge dve osobe su vec tokom prvog razgovora stari prijatelji.'
Mary Catherwood
"Prijatelj vam moze reci ono sto sami sebi ne zelite da kazete."
Wheeler
"Bol se moze sam pobrinuti za sebe, ali da biste u potpunosti doziveli radost, morate imati nekog s kim cete je podeliti."
Mark Tven
"Ne koracaj ispred mene, mozda te necu slediti. Ne koracaj iza mene, mozda te necu voditi. Koracaj kraj mene i budi mi prijatelj."
Kami
Muhamad Ali
"Coveku nisu potrebni ljudi, ali mu je potreban prijatelj."
Kineska poslovica
"Dve osobe mogu da razgovaraju pod istim krovom mnogo godina, a da se nikada zaista ne upoznaju, a neke druge dve osobe su vec tokom prvog razgovora stari prijatelji.'
Mary Catherwood
"Prijatelj vam moze reci ono sto sami sebi ne zelite da kazete."
Wheeler
"Bol se moze sam pobrinuti za sebe, ali da biste u potpunosti doziveli radost, morate imati nekog s kim cete je podeliti."
Mark Tven
"Ne koracaj ispred mene, mozda te necu slediti. Ne koracaj iza mene, mozda te necu voditi. Koracaj kraj mene i budi mi prijatelj."
Kami