I
iluzionista
Gost
suncica73:A ja bih da mi se jedan Grikos isporuci veceras do 12hni sekund kasnije!
Što do dvanaest?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
suncica73:A ja bih da mi se jedan Grikos isporuci veceras do 12hni sekund kasnije!
Kad_LupimLupim:Brateee... culi smo te i prvi put, ne mora deset puta da se ponavlja. Mislim da si postavio novi apsolutni rekord foruma.
Ponekad. :wink:PLESsitnihDEMONA:(A i chokolada nam je opet tu)
Kako bre pogodi!?iluzionista:suncica73:A ja bih da mi se jedan Grikos isporuci veceras do 12hni sekund kasnije!
Što do dvanaest?Da se ne pretvori u tikvu?
![]()
joj neku meleskinju...ma venecuelanku ili brazilku...hm :?Maxy:Sta preferirate od drugih rasa(mislim na ljude)nacija....Samo da nisu crnci.Ja bi iskreno voleo neku japanku,nekako mi prefinjeno deluju
![]()
suncica73:Kako bre pogodi!?iluzionista:suncica73:A ja bih da mi se jedan Grikos isporuci veceras do 12hni sekund kasnije!
Što do dvanaest?Da se ne pretvori u tikvu?
![]()
![]()
Kad_LupimLupim:Brateee... culi smo te i prvi put, ne mora deset puta da se ponavlja. Mislim da si postavio novi apsolutni rekord foruma.
Bila tema, ja bi neku Latinku najraDJe.
kučka:Ja bih nesto nase, onako visoko i .....kakva egzotika bwe, nista bez domacih decaka![]()
![]()
![]()
iluzionista:kučka:Ja bih nesto nase, onako visoko i .....kakva egzotika bwe, nista bez domacih decaka![]()
![]()
![]()
Aha! Patriota.Tako i treba: "Kupujmo domaće!"
![]()
-BoLJi, boLJi...!!!Maxy:...
7.Mozda Albanka(da im vratim milo za drago)...
Kad_LupimLupim:-BoLJi, boLJi...!!!Maxy:...
7.Mozda Albanka(da im vratim milo za drago)...
-Sta, bre, bolji? Najbolji!
LePiaf:Eskimku...
Te znaju kako da zagreju choveka!
To su nebo i zemlja, veruj mi! Duzno postovanje ortaku, ali znam jednog ukrainskog skota!Maxy:Neva:Jel mogu da narucim pouzecem? Ja bih jednog Rusa !Kad mogu da ocekujem paket?
Pa sta ce ti Rus :? Ako hoces ja imam ortaka Ukrainca,valjda je to isto.Naravno samo dok ne nadjemo Rusa 8)
Neva:To su nebo i zemlja, veruj mi! Duzno postovanje ortaku, ali znam jednog ukrainskog skota!Maxy:Neva:Jel mogu da narucim pouzecem? Ja bih jednog Rusa !Kad mogu da ocekujem paket?
Pa sta ce ti Rus :? Ako hoces ja imam ortaka Ukrainca,valjda je to isto.Naravno samo dok ne nadjemo Rusa 8)![]()
Obecao si mi Rusa! :wink:
Maxy:Sta preferirate od drugih rasa(mislim na ljude)nacija....Samo da nisu crnci.Ja bi iskreno voleo neku japanku,nekako mi prefinjeno deluju
![]()
Muškarac_bg:Maxy:Sta preferirate od drugih rasa(mislim na ljude)nacija....Samo da nisu crnci.Ja bi iskreno voleo neku japanku,nekako mi prefinjeno deluju
![]()
Naravno jedna rasna crnkinja i ništa drugo.
chokolada:Ponekad. :wink:
Ali skoro da vise nikoga ne poznajem...![]()