Ajmo iskreno

Ono što mene zanima je: šta žena/devojka prvo pomisli kada vidi dobrog frajera? Bez da ga je prethodno upoznala ili porazgovarala sa njim... Onako na prvi pogled.
1. Šta ima u glavi?
2. Koliki mu je račun u banci?
3. Kolika mu je "ona stvar"?
Volela bih da odgovorite iskreno, a ako postoji ovakva tema neka se slobodno obriše...

ja pomislim sve tri stvari, ali drugacijim redosledom i uslovno
znaci, prvo pomislim ono pod 1.
ako mi se to svidi, odmah pomsilim ono pod 3. i vezano za to se zamislim nad mastarijama kakav bi nam bio sex
ako pod 1 i 3 zadovolje, neminovno pomislim i ono pod 2., jer u ovim godinama stvarno nemam snage da nekoga slepam finansijski, niti vremena da cekam da neko u tom smsilu stane na noge
znaci treba mi sve komplet-da ima nesto u glavi cime ce da me veze, da ume da me sexualno opsluzuje na nacin koji zelim i da ima dovoljno svoga, da ne trazi moje
toliko

ja pomislim sve tri stvari, ali drugacijim redosledom i uslovno
znaci, prvo pomislim ono pod 1.
ako mi se to svidi, odmah pomsilim ono pod 3. i vezano za to se zamislim nad mastarijama kakav bi nam bio sex
ako pod 1 i 3 zadovolje, neminovno pomislim i ono pod 2., jer u ovim godinama stvarno nemam snage da nekoga slepam finansijski, niti vremena da cekam da neko u tom smsilu stane na noge
znaci treba mi sve komplet-da ima nesto u glavi cime ce da me veze, da ume da me sexualno opsluzuje na nacin koji zelim i da ima dovoljno svoga, da ne trazi moje
toliko

Gde je sada Slonce,
da pita...
a jesil` udata?

mda...
po svemu sto su ti prohtevi,
cudi me da se ne poznajemo :fdlan:

Back