Ajmo iskreno

Eva_Morales

Primećen član
Poruka
911
Ono što mene zanima je: šta žena/devojka prvo pomisli kada vidi dobrog frajera? Bez da ga je prethodno upoznala ili porazgovarala sa njim... Onako na prvi pogled.
1. Šta ima u glavi?
2. Koliki mu je račun u banci?
3. Kolika mu je "ona stvar"?
Volela bih da odgovorite iskreno, a ako postoji ovakva tema neka se slobodno obriše...

Pa, ako ga vidim otpozadi, onda gledam da li mu je dobro dupe. :zper: Ako smo tet a tet, onda prvo gledam crte lica. :aha: Ako ostane na tome, ne zanima me nista od ponudjenog, ali ako se upoznamo onda slusam kako se izrazava i zanima me sta ima u glavi. :smeker:

na prvi pogled...uh..pa ako je bas bas dobar samo mi je jedno u glavi...potrudim se vrlo brzo da se i ocesem malo o njega,onako bezobrazno ne bi li osetila sta ima u pantalonama...ono da se ne lazemo,tad me uopste ne zanima njegov CV

Ono što mene zanima je: šta žena/devojka prvo pomisli kada vidi dobrog frajera? Bez da ga je prethodno upoznala ili porazgovarala sa njim... Onako na prvi pogled.
1. Šta ima u glavi?
Volela bih da odgovorite iskreno, a ako postoji ovakva tema neka se slobodno obriše...

kakav izgleda kad je go :lol:

Ja jutros na pauzi naiđem na dvije klinke i sa jednom se sretnem pogledom i krenem da prođem... kad čuh: hej momak... to bi se svidjelo svakom ko ima dvoje djece, ali meni baš i ne... okrenem se očekujući neko do bola glupo pitanje i kao što sam i mislio: Hej, gdje ima da se kupi sad elektronska dopuna? reče jedna usput se bezobrazno smješkajući... ja odgovorih kratko i vidjeh da izgledaju sasvim ok... jedna ima skoro ljubičaste oči k'o ona neka glumica što je moja mama voli... na kraju im se ipak nasmiješih... imam utisak da su očekivale da počnem priču s njima... nisam bio baš raspoložen... :(

1. Šta ima u glavi?

Koliko je iskren i posten ... i neporocan.

Back