AJjJjjoooooojjjjjjjjjj....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
<<Ajd redom,biće da tu ljudi sve shvataju suviše lično pa su zato mogće takve reakcije...histrerija,da prostite...a rekoste da je sve samo zezanje.Kanda nije.Suviše je ovo ozbiljno...>>

<<Uvređeni drugari su ipak mogli da odu sa više stila.>>

Upravo to! Mislim da si vise nego u pravu, pogotovu sto vecina od njih i dalje dolazi da bi 'privirili i samo se zezali', deo njih ce se vratiti sa novim nalozima, deo ce doci nazad sa starim, a samo mali broj ce ostati dosledan da se ne vrati na mesto koje su tako zestoko ispljuvali.
Malo vise stila i dostojanstva... u svemu!

<<zashto je OK obrisati nesto>>

Pa zivot nije fer, sta drugo reci. To jos nije razlog nekim vrlo uvredljivim recima koje su pale ovde... osim toga, kako je gigule rekla, pa ovo je samo zezanje, zar ne?

jagodica:
gigule:
Uvređeni drugari su ipak mogli da odu sa više stila...ne mislim na tebe!

zashto je OK obrisati nesto

evo da objasnim šta sam mislila time: mislila sam da je potpuno nepotrebno sve ono što se dešava sada:patetika,pljuvanje,optuživanja...Odlazimo pa se vraćamo da vam pokažemo kako vas mrzimo...teramo inat...skroz bezveze...

Još jednom kažem,nemam nameru da se svađam,sa bilo kim...

Za zaključavanje tema brinu modovi.Ono što je u ovom slučaju greška moda jeste da se ragovalo prekasno.
Stav modovi su skotovi a mi smo nevini anđelčići...daj...
Uostalom,bili su opomenuti,nisu poslušali...i šta još?
Svaka igra ima svoja pravila.Pogrešiš li -žuti karton,pa crveni.A to što možda neko misli da je iznad toga,pa...eto šta biva...
I dalje mislim da su ljudi previše lično i ozbiljno ovo prihvatili i time se demantuje svaka priča o zezanju.Ispada da je forum i više od toga.
I još nešto,po meni,vrhunac gluposti je kada čovek ili ljudi,misle da istorija počinje od njih i da se sve ,posebno dobro i lepo,završava sa njima.
A u stvari život ide dalje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back