Ajfon ili Samsung za koriscenje?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ajfon ili Samsung za koriscenje?

• Ajfon

glasova: 7 36,8%
  • Samsung

glasova: 9 47,4%
  • Nesto trece

glasova: 2 10,5%
  • Nesto cetvrto

glasova: 1 5,3%

• Ukupno glasova
    19
Редми серија није нешто, али ноте је веома добра а Mi односно сад Xiaomi изванредна.
Ма сваки је андроид добар кад да рутујеш и уложош мало у иновацијее, типа вајерлес конектор, ес-ди картица и слушалице, ал већину лењиваца мрзи да обришу екран од масноће, а камо ли да уче основно програмирање и информисање о хардверским и софтверским надоградњама...

По мени, најподцењенији телефони типа ЛГ о Сони су Бест бај...

Ево један савршено нов и једноставан за око 190$

Ма сваки је андроид добар кад да рутујеш и уложош мало у иновацијее, типа вајерлес конектор, ес-ди картица и слушалице, ал већину лењиваца мрзи да обришу екран од масноће, а камо ли да уче основно програмирање и информисање о хардверским и софтверским надоградњама...

По мени, најподцењенији телефони типа ЛГ о Сони су Бест бај...

Ево један савршено нов и једноставан за око 190$

ЛГ и Сони имају велико искуство и имали су неке стварно врхунске моделе који су били за копље испред конкуренције. Много зависи од тога шта људи очекују од телефона и колико "потрефе" модел на основу својих потреба.

ЛГ и Сони имају велико искуство и имали су неке стварно врхунске моделе који су били за копље испред конкуренције. Много зависи од тога шта људи очекују од телефона и колико "потрефе" модел на основу својих потреба.
Ne postoje gori telefoni od LG barem dok su ih pravili.

Ako slabo koristis aplikacije i telefon koristis cesto za banking, pozive, socijalne mreze, onda iPhone, sigurniji je od androida.(upravo zato sto je strogo zatvoren sistem i dosadan mi je)

Za sve ostalo je Android zakon, moze da se modifikuje kako tebi odgovara da bukvalno uzivas, ali ako ne znas sta radis izlozen si riziku, a mnogi dodju u iskusenje da eksperimentisu.

Poslednja izmena:
Jednom mi jedan poznanik dao neki LG android, nije mogao uopste da se otkljuca, znaci smece od telefona....neko ga zvao uopste ne moze da se javi , ne moze da se otlkjuca ne moze nista ....
Који модел је био у питању? Ја и сад имам спакован негдје у кутији Q6 стар 7 година и сад ради нормално само што је мало спорији, али то је нормално старији процесор и само 3 гиге рама, никаквих кварова никад није било а коришћен је у континуитету скоро 5 година за које вријеме је небројено много пута испадао на под, бетон и све је то издржао без икаквих проблема. Имали су стварно добре моделе Г6 и Г7, ти мора да си нелетио на неки лимун или си добио баш неки издрндан телефон.

Bukvalno bilo koji, drugar imao lg bananu crkla odmah po isteku garancije. Burazeru isto. U međuvremenu servis non stop.
Па није баш тако, ево ја сам ти навео своје искуство и сад имам телефон стар година, н8кад није отваран, све ради.
Мoгу и ја да наведем масу примјера за Ипхоне или Самсунг гдје су телефони у року гаранције билу више пута на сервису, али не могу рећи да су у питању лоши телефони, већ можда поједине серије, примјера ради код Самсунга је добра С серија и А серија која почиње са 5 и 7, донекле 3, остало је као и редми, некадашња серија К код ЛГ-а и други нискобуџетни телефони, односно колико пара, толико музике, не можеш очекивати да телефон од 150 евра ради као онај од 300-400, а камоли као онај од 1000.

Само генерализације, нико не наводи конкретан модел, а вјероватно су у питању најјефтинији модели од 120 - 150 евра, што никако није релевантно за оцјену читавог бренда. Уосталом и ова тема је од почетка погрешно постављена, најјефтинији Ајфон је нешто око 800 евра, а Самсунг имаш већ од 120 евра, тако да није реално поређење таквих модела, Ајфон послује само у премиум сегменту, тако да треба поредити код Самсунга само С серију, код Шаомија Ми серију, Хуавеи п серију и сл.

Baljezgaš gluposti evo koji konkretno telefon lg krš

Ja bi im iskreno zabranio proizvodnju mobilnih.
ЛГ је у то вријеме имао мноштво иновација, то је био покушај новог приступа дизајну који се мени лично није нешто свиђао и никад ми није пало на памет да купим тај телефон, као што ми се не свиђају ни телефони са закривљеним екраном јер ми нису практични за употребу једном руком, а поготово што се лако оштете.

Back