Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Japanski Sony da si koristio, ne bi tako prič'o...Ako hoćeš sve pod konac i da ti radi propisani period onda ajfon. Ako si za avanturu i neizvesnost onda android.
Meni zaomi radi kao sat vec 3 godine i zaomi nije sto sam ga kupio.Ako hoćeš sve pod konac i da ti radi propisani period onda ajfon. Ako si za avanturu i neizvesnost onda android.
To verovatno neki model od 1000 evra rebrendiran samsung od 500 evra. Samo tako može kineski tel da radi.Meni zaomi radi kao sat vec 3 godine i zaomi nije sto sam ga kupio.
Zanimljivo, ovo mi je reklo puno ljudi koji su imali oboje.Sa Samsunga sam prešla na iphone i nemam namjeru da se vraćam na Samsung
Ja sam imao Samsung ciglu dok mi nije pao diektno na ekran i ponovo sam se vratio na iPhone.Sa Samsunga sam prešla na iphone i nemam namjeru da se vraćam na Samsung
iPhone ima najduzu podrsku od svih, ima cak i modeli koji 7-8 godina primaju te update, ima neke stvari koje mi se ne svidjaju, ali nacin na koji sam sistem funkcionise je bas jednostavan.Zanimljivo, ovo mi je reklo puno ljudi koji su imali oboje.
Koliko sam shvatio, iPhone je jednostavni no brainer koji je trajniji i zahvalniji, dok Samsung Galaxy ima milijun aplikacija koje ti nikada neće trebati.
Da sada imam viška para, probao bih iPhone, tj. imam jailbreakan iPhone 8+, ali znam da je totalno zastarijeo i služi mi za neke druge aktivnosti, tako da ne znam kako radi.
Ako je najskuplji ne znaci da je i najbolji.Uvek se opredelim za najskuplji u tom momentu.....
Dakle iPhone već godinama.
Stvar je u tome da moj tetak koji ima 67 godina ima neki stari iPhone koji mu je dao sin, kaže da je najbolji mobitel do tada, a prije je imao Androide.iPhone ima najduzu podrsku od svih, ima cak i modeli koji 7-8 godina primaju te update, ima neke stvari koje mi se ne svidjaju, ali nacin na koji sam sistem funkcionise je bas jednostavan.
kako to da ne preporucijes shaomi?Ako hoćeš sve pod konac i da ti radi propisani period onda ajfon. Ako si za avanturu i neizvesnost onda android.
Редми серија није нешто, али ноте је веома добра а Mi односно сад Xiaomi изванредна.Njima bi bacio atomsku bombu na fabriku