Ajfon ili Samsung za koriscenje?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ajfon ili Samsung za koriscenje?

• Ajfon

glasova: 7 36,8%
  • Samsung

glasova: 9 47,4%
  • Nesto trece

glasova: 2 10,5%
  • Nesto cetvrto

glasova: 1 5,3%

• Ukupno glasova
    19
iPhone je dobar ako koristiš i druge njihove proizvode. Macbook, iCloud, iTunes, njihov sat, njihove sluške itd...

Tada taj ceo ekosistem odlično funkcioniše.

Međutim ako kupiš samo iPhone a sve ostalo je "balkanski" (windows pc, filmovi i muzika na crno, ćaomi sat, huavei sluške...) onda ćeš biti prilično limitiran (čitaj sjeban). Onda je bolje uzeti Samsunga.

Pa imas tjaomi sve te eko makro mikro fore i saune. I to plus i za pametan stan, bojler, svetla, klima, preciscivac vazduha, sijalice. I plus njihov app mozes da instaliras na bilo kom androidu. Po meni takav uredjaj ne treba da kosta skuplje od par stotina evra. Sve ostalo je: kupujes wc solju od 1k jer se zove aj ve ce sholja.

Sa Samsunga sam prešla na iphone i nemam namjeru da se vraćam na Samsung
Zanimljivo, ovo mi je reklo puno ljudi koji su imali oboje.
Koliko sam shvatio, iPhone je jednostavni no brainer koji je trajniji i zahvalniji, dok Samsung Galaxy ima milijun aplikacija koje ti nikada neće trebati.
Da sada imam viška para, probao bih iPhone, tj. imam jailbreakan iPhone 8+, ali znam da je totalno zastarijeo i služi mi za neke druge aktivnosti, tako da ne znam kako radi.

Zanimljivo, ovo mi je reklo puno ljudi koji su imali oboje.
Koliko sam shvatio, iPhone je jednostavni no brainer koji je trajniji i zahvalniji, dok Samsung Galaxy ima milijun aplikacija koje ti nikada neće trebati.
Da sada imam viška para, probao bih iPhone, tj. imam jailbreakan iPhone 8+, ali znam da je totalno zastarijeo i služi mi za neke druge aktivnosti, tako da ne znam kako radi.
iPhone ima najduzu podrsku od svih, ima cak i modeli koji 7-8 godina primaju te update, ima neke stvari koje mi se ne svidjaju, ali nacin na koji sam sistem funkcionise je bas jednostavan.

Искључиво андроид, прије сам користио Сонија, затим сам прешао на Шаоми, са њима сам био изузетно задовољан и сад су код клинаца иако је један стар већ пет година клинац неће да га мијења каже да му је сасвим ок. Прије пар мјесеци сам први пут узео Самсунг, прешао са Нокие широко, ок је телефон, вјероватно се још нисам навикао, али ми је некако то боље лежало на Нокији и Шаомију односно на сток андроиду и Мiui-ју.

iPhone ima najduzu podrsku od svih, ima cak i modeli koji 7-8 godina primaju te update, ima neke stvari koje mi se ne svidjaju, ali nacin na koji sam sistem funkcionise je bas jednostavan.
Stvar je u tome da moj tetak koji ima 67 godina ima neki stari iPhone koji mu je dao sin, kaže da je najbolji mobitel do tada, a prije je imao Androide.
Kaže da robustan, intuitivan i jednostavan.
Jedini problem što je skup, ali ako pogledaš koliko košta Samsung Galaxy S24 Ultra, onda te praktički dođe na isto.
Navodno je Google Pixel dobar, ali ne poznajem nikoga da ga ima.

Apple sistem - telefon, sat, računar, icloud radi kako treba i ne bih se vraćao na android telefone.
Iphone je mnogo intuitivniji i pregledniji za upotrebu. Ima mogućnost da drži 8 e-sim telefonskih br (2 aktivna) i to radi odlicno.

Samsung sigurno ima vrhunske telefone, preklopni su veoma atraktivni, ali mi nekako ne leže,

Back