ajde vi sto pusite javite se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje je koji q ti pushish...usb:ajde vi sto pusite javite se
usb:dovla otkad se na kompjuteru pise cirilica
phahahahhhusb:pa gde si ti video da neko pise cirilicom i ako si video onda taj ko pise on je kreten
moze chova da me povuce za tukana!Ima da ga psujem koliko 'ocu kad ne radi/e svoj pos'oLucky girl:bices banovan,psovanje admina je kao psovanje boga![]()
kako mozes samo ?
![]()
AGREE!Shinoda:moze chova da me povuce za tukana!Ima da ga psujem koliko 'ocu kad ne radi/e svoj pos'o![]()
Just for the record: mojne se pravite pametni mnogo (ne mislim samo na tebe konkretno)Nedodirljiva88:glupe li teme...........boze mili!!!!!
oladi decko..............glupost ubija!!!!!
hajde.........i nekako moze mu se "zazmiriti" na temu..........uzimajuci u obzir da je novi ali stvarno ono sa cirilicom mu nije bilo ok(iako sam ja bosanka) ipak svako ima svoje.........i drugo jos je novi i on uzeo da tumaci hoce li neko pisati cirilicom ili latinicom i nesto oko Rusa........debilski je to!!!!!Shinoda:Just for the record: mojne se pravite pametni mnogo (ne mislim samo na tebe konkretno)
Malo je bzvz napadati nekoga da je glup ili da mu je glupa tema uzimajuci u obzir da je nov clan i da samo nema pojma kako stvari ovde funkcionisu!
Doduse, ono sa Rusima i cirilicom je stvarno bilo...cutacu!
Ae da ja postavim slicnu temu, onda sam stvarno debilko (kao da ovako nisam), ali ovako..imajte malo razumevanja! Samo kazem, zato sto su mi i ranije zapale za oko slicne prozivke!
jeste.........upravu si............al' je nema nesto!!!Clyde_the_Glide:da li se secate lolite? i ona je otvarala ovakve teme
To sve stoji!Nedodirljiva88:hajde.........i nekako moze mu se "zazmiriti" na temu..........uzimajuci u obzir da je novi ali stvarno ono sa cirilicom mu nije bilo ok(iako sam ja bosanka) ipak svako ima svoje.........i drugo jos je novi i on uzeo da tumaci hoce li neko pisati cirilicom ili latinicom i nesto oko Rusa........debilski je to!!!!!
To je u stvari bilo retorichko pitanje..Guzonjin sin:javljam se ... i sto sad ?
Cut' ne prizivaj nesrecu!Nedodirljiva88:jeste.........upravu si............al' je nema nesto!!!