ajde odgovorite.......

• Začetnik teme Začetnik teme ralac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e minonche vide li ovo, jashta cu da budem nezna, 'vako

a035.gif
a054.gif

ralac:
ajde nea mi neko odgovori pre nego sto mi obrisu poruku.......zasto sve ove price o seksu....evo u uae svaka zena koja je u kaficu je prostitutka verovali ili ne (za nase glupace koje iz bg nisu mrdnule i ne znaju sta je zivot) , izadjem u kafic pun devojaka , popijem nesto izaberem devojku (uglavnom ruskinje, uzbekistanke i nase koje navodno rade "po hotelima u turizmu") i odem u njihov smestaj za nekih 25 evra.....devojke koje tamo rade su sa porodicom i ne izlaze napolje ....cuvaju decu i imaju ozbilje price o buducnosti, familiji , buducnost dece......napolje ne izlaze bez muza ili kao znak raspoznavanja da nisu prostitutke guraju kolica....kod nas je jad i bedak......izadjem u bg i vidim da sve jadnice sanjaju o zivotu nekom u oblacima i pricaju o tipovima i jebavaju se za dzabake sa "dobrim" frajerima....dok sve te devojke u uae bivaju brane od strane najpoznatijih licnosti i politicara a pritom i zarade.....ko je ovde lud a ko pametan danas...prostitutka ili nasa beogradska emancipovana devojka kojoj je seks normalna stvar???? zapitajte se malo devojke zato sto svi muskarci ovo znaju a mali broj ce to da kaze...mozda arapi znaju ..mozda nasi jugovici koji decenijama glasaju i navijaju za bedu i jad dok im arapi jebu zene za 20 evra..????????????????????a kod nas besplatno odn za pricu?????????? ok pozdrav nemam vise vremena da ucim izgubljene devojke.......caos

E moj pajseru,kad ti moras da placas da bi nesto kresno,jadan si.
Ej,a cemu ti sluzi sex bez strasti,mene nikad nije privlacilo da dam pare da bi kresno neku jeftinu fuksu.Kod nas bi i najjeftinija kostala skuplje od 20 eura.Sa kakvim si ti to skotovima spavao ja ne znam,a da ne zaboravim da ti napomenem da bi trebao posetiti cika dr.-a jer sam siguran da ce otkriti neku novu bolest.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back