AJDE MORE ...

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

AJDE MORE

Ovako se ne ide u dan.....ne valja bre. Dovoljno je težak i tmuran, mokar i hladan i ima nameru da me rastuži.......ma znam ga dobro. Ponedeljak.....i ime mu je dugačko.....Zato neću da mu pomažem bre.....nego da udarim kontru....ovako

Ajde more.....
ni ja nisam bolje volje
ali....eto....smeh me leči
i po neki stih zaleči
a ti kažeš kuda žurim
na lečenje druže jurim
od života i straota.
Evo tebi stiha malo
neće da te baš izleči
ali može da zaleči
na minuta nekoliko
iskrenošću
retkom pticom
plašljivicom
prepelicom

PS Pesmica napisana ranije kao replika na Miwkinom blogu ili mom.....ne sećam se hahhaah......

:) Ja volim ponedeljak! Kao da mi je svakog ponedeljka data šansa da počnem
iz početka, još jedna prilika da od sebe i oko sebe stvorim nešto novo...Ne samo
ovih dana i godina...oduvek sam volela te šanse za nove početke....:)
Ljiljo, lepe slike tvog okruženja koje čak ni ponedeljak ne može da pokvari:cmok2:

mari47;bt133793:
:) Ja volim ponedeljak! Kao da mi je svakog ponedeljka data šansa da počnem
iz početka, još jedna prilika da od sebe i oko sebe stvorim nešto novo...Ne samo
ovih dana i godina...oduvek sam volela te šanse za nove početke....:)
Ljiljo, lepe slike tvog okruženja koje čak ni ponedeljak ne može da pokvari:cmok2:

Ja ga ne volim.....on znači kraj nedelje koju volim. Ipak je tu ....čeka iza ćoška ugursuz nijedan :zcepanje:
Mari....ovo je blog koji mene gura u ovaj ponedeljak ....nekad i meni ponestane snage......ako još nekom pomogne da zagrli dan ....ihaaaaa......puna kapa :)
:cmok2:

Draga, evo sam ti dovela malo Harisa , jest da tekst njegove prelepe
pesme nije u kontekstu tvoje priče koja žudi za zagrljajem tih ruku što
će stići....ali slušaj ovo....ebote, ja se naježih, Taca me tera da idemo u nabavku, gde ću ovako naježeta sva....Kad se odježim...možda i krenem....:manikir:

mari47;bt133825:
Draga, evo sam ti dovela malo Harisa , jest da tekst njegove prelepe
pesme nije u kontekstu tvoje priče koja žudi za zagrljajem tih ruku što
će stići....ali slušaj ovo....ebote, ja se naježih, Taca me tera da idemo u nabavku, gde ću ovako naježeta sva....Kad se odježim...možda i krenem....:manikir:

Može Taca da ide i sam
kako onaj komšija ide :hahaha:

cvece111.jpg

Back