PedjaPedja8
Obećava
- Poruka
- 56
i btw ko je mihajlo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PedjaPedja8:Vi i vasi kartoni...![]()
Budite vi bogovi, mene neinteresuje mnogo ko je bog, ja samo ocu da prinosim zrtve... zrtveeee.....![]()
![]()
![]()
Napr. svakog od vas troje bismo mogli da slavimo jednim danom u mesecu napr. 'Dan Shakala" bi mogao da bude svakog neznam treceg u mesecu itd. i na te dane mucimo ljude u vasu slavu... tj. JA mucim ljuce![]()
![]()
Šakal:Eto sad...opet si ukakio motku i sad ti preti crveni da zanš....zaboravio si da već imamo vrhovno božanstvo...hm,pa šta ja radim ovde...?A?Mačkić?Angel?Hm....Peđolino,Peđolino...ajd' sad za kaznu idi nađi Mihajla.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PedjaPedja8:i btw ko je mihajlo?
PedjaPedja8:![]()
nego bilo bi pametno (mozda ne toliko pametno ali svakako zanimljivo :wink: ) da smislimo nekog boga pa da mu prinosimo zrtve...
i da sibamo ljude pred oltarom...
PedjaPedja8:e ljudi odo ja na kuntanje idem sutra prepodne, aj poz
lily-sid:Eto mene, pristigoh, i.. gde mi je slatkis?
Krije se, e pa nece jos dugo, nece tako mi svega!![]()
lily-sid:Hehe.. de pucni prstima i ponavljaj sledece reci:"Sticu te!"![]()
lily-sid:hahaha.. sunce mu poljubim, pobeze a nerece ni zbogom, mora da je odjurio podvijenog repa, a mi se bas ponadali..![]()
lily-sid:Naravno!!! A da zna sta ga ceka.. 8-)
Garantovano je procitao sve ovo i neusudjuje se da proviri iz misije rupe..kukaFica..![]()
Hehe.. tako nekako..Šakal:Sigurno nas posmatra iz neke yazbine...misliš...p*i+č-k=i:c/a....![]()