ajde Beograđani...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, akcija kao takva je stvarno za pohvalu!
Ja sam jedino skeptican u vezi sredstava i ovog toka, nisam pristalica da neko preduzece radi biznis a ovamo obeca da ce sredstava ici deci :( Ko to kontrolise, kako ja da znam da se pare nece sliti u direktorvo dzep?

Vise volim da direktno nesto za tu decu uradim. Odem u ustanove koje brinu o deci, ponesem po nesto, uradim ili poklonim. Tako osecam da sam sigurno nesto uradio....

Ali, mozda i gresim dusu...

kakvu bre dushu greshish?!?!?! nikad se to ne zna... i skroz si u pravu za te ustanove... odesh fino u zvechansku dash shta tebi ne treba a nije u stanju raspada, ako treba njima prilozish enke pare i tako to... ostalo zayebi... chak ni ovo nije toliko sigurno...

jedna mamina koleginica otishla u ameriku, udala se za amera, burzujchinu neku, ali nisu mogli da imaju dece, dodju u zvechansku i usvoje dechaka, posle 2 godine hotje josh jednog, dodju ponovo 'na ovu stranu bare' kad tamo ista majka ostavila josh jednog klinca ( :x :x :x ) oni i njega usvoje i sad ih boli uvo... zive kao jedna velika makra relativno sretjna porodica... eto to je dobro delo...

I dalje ne verujem tim i takvim kampanjama. Ni onim telefonskim impulsima zivotu... Mislim, akcija (kad bih verovao da je stvarno kompletno za tu jadnu decu), je nesto sto bih podrzao iz sve snage. No, nikad nisam nista pozvao od toga, jer ne verujem.
Na jesen se spremam da u zvecansku odnesem dva starija (ali potpuno ispravna) kompjutera, za decu i manje igrice ce biti sasvim dovoljno. Zasto da mi se vuku po stanu i skupljaju prasinu, kad ce se neko dete obradovati... Takvim akcijama verujem, ostalo mi nije nesto sto bih prihvatio.
A i nase vlade (ma koja), mogli bi da organizuju veliku i stalnu akciju za prikupljanje sredstava, sa javnim prikazom kome, koliko i kada je podeljeno svakog meseca. Tada bi to bilo nesto, cime bih se ponosio i veoma rado sudelovao.
Ovako, neka firma Janko jankovic prodaje narukvice pa ce deo ici i deci - :? ...

cela evropa nosi te narukvice!
svuda je ista svrha,pomoc za decu!
jedino je kod nas pitanje,jer ima i kod kineza da se kupi :?

ima u 85 radnjama.
napolju kostaju i do 5 evra.meni su glupe i ruzne,kupila bi,ali ne bi nosila.
radije nosim stvari i igracke u čukarički crveni krst!

uuuupssss,to nisu TE narukvice.
slične su,one su u drugim bojama i na njima piše love,curage,honesty...etc...
ali pazi kada moraš da poručiš 10 komada..... :P
znači ili pomažeš,ili.......

dakle,ko što šwester reče :arrow: zvečanska,c.krst... :arrow:

a nisu mogli za srpsko trziste da ispisu i poruku na srpskom... a sto uopste naglasavaju da je to humanitarno, do je onda prosnja..kao sad cu da kupim neko sra.nje zato sto je to humanitarno.

a one akcije za one extremno bolesne..pa koliko ima takvih koji nemaju vezu u mobtelu, pa ne moze da im se organizuje licni broj..

A jbg ako neko baš hoće da mi ukrade 100 dindži - pokloniću mu ih i bez da se muči. To bi značilo da njegov obraz tolko košta a toliko svako od nas ima.

A kako da odem u zvečansku ili tako negde sa 100 dinara i da im kažem - evo izvolite, ja sam savesni građanin koji hoće da vam pomogne.

Glupo je ići tamo bar bez 1000, a i prizor. Joooj, znam da postoje i znam da je sve to teško i mučno ali ja stvarno ne mogu da ga izdržim :cry:

Ne znam za vas, ali meni to izgleda kao obelezavanje tipa "Crvena narukvica-rak", "Zuta narukvica-sida", "Zelena narukvica-sifilis" i slicno.
Lepa je ta ideja da sve ide u humanitarne svrhe, ali mogli su da dizajniraju malo lepse narukvice...

erick:
Ne znam za vas, ali meni to izgleda kao obelezavanje tipa "Crvena narukvica-rak", "Zuta narukvica-sida", "Zelena narukvica-sifilis" i slicno.
Lepa je ta ideja da sve ide u humanitarne svrhe, ali mogli su da dizajniraju malo lepse narukvice...

meni je poruka sjajna: trust yourself :D Savršena!
A da su skuplje, koštala bi više pa bi novca bilo manje...ovo je simboličan potez, ne treba da ideš na neku milansku pistu s njima...mada, ŠTO DA NE.

Ako moram da kupim da bih bio human, dobro de..kupiću. Ali ne mogu da nosim narukvice...
Liče na one protiv komaraca, ili one iz Fonda Brižit Bardo kojom su obeležavani sterilisani kučići po gradu. Crvene ogrlice za keruše, plave za džukce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back