aj iskuliraj keve ti

Ni ja ne volim da se istresam na voljene osobe. Zapravo cak smatram da nemam prava. Svako ima pravo da vodi svoj zivot kako zeli, makar se to meni i ne svidjalo. Ako me draga osoba uvredila, ja cu joj to reci. Posle toga se stvari ili izglade, ili vise ne budemo u tolikoj ljubavi.

ova tema se zaključava zbog upotrebe reči "iskuliraj" koja zagovara kulovštinu, što je suprotno pravilniku HP servisa..dole, u Ruzveltovoj..

thread_hot_lock_new.gif

Ako žensko nije u stanju da ti pokida živce nekim marginalnim zaebancijama, onda i ne zaslužuje da se zove žensko.
Tako im je po defaultu, bog je to isprogramirao kad je video koliko nam je lepo i bezobrazno cool samima u raju.

ne derem se uopste....samo se okrenem i napustim prostoriju dok problem ne bude resen, normalnim tonom, diplomatski

Nensi, zvezdo naša, piše ti pored imena da treba da pomislimo želju kad te vidimo, jerbo si ti zvezda.

Elem, pošto se želje pomišljaju samo kad zvezda pada, da li to znači da si ti zvezda padalica koja pada čim je čovek ugleda, ili prvo mora da se pomisli želja, pa ti onda padneš...? :per:
Molim te budi jasna u odgovoru i ne upućuj ga meni lično, ovo ne pitam zbog sebe, već radi dobrobiti muškog dela forumaške populacije. :mrgreen:
Prilažem iskrenu izvinjotinu što idem off topic, ali morao sam da pitam, gricka me crv radoznalosti....

Pusti Fejsbuk, Viber, internet, virtuelne stvari. Jesam li ti za ovo malo što smo se poznavali uživo uputio i jedan ružni pogled a nekmoli rekao nešto ružno.
Ja tebe mogu pogledati u oči(i u zavisnosti od situacije reći bilo šta) a ti mene očito nesmeš pošto me izbegavaš.

Back