- Poruka
- 17.234
Данас сам видео да Ер Србија користи и елисне авионе (надлетела су ме два).
И то нису неки мали ...
Јел зна неко нешто о томе ?
И то нису неки мали ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda @fortes ?Данас сам видео да Ер Србија користи и елисне авионе (надлетела су ме два).
И то нису неки мали ...
ATR 72-600, kupili su 6 novih nedavno. Isplativi su na kratkim detinacijama. Jako dobri avioni. Najnoviji koje AS ima u floti po starosti, tj. najmlađi.Данас сам видео да Ер Србија користи и елисне авионе (надлетела су ме два).
И то нису неки мали ...
ATR 72-600, kupili su 6 novih nedavno. Isplativi su na kratkim detinacijama. Jako dobri avioni. Najnoviji koje AS ima u floti po starosti, tj. najmlađi.
iznajmili, ja sam poleteo maloБаш купили, или ..?
Знам да су ове скупље изнајмили, као то се највише исплати,
а вероватно је и једино могуће !
iznajmili, ja sam poleteo malo![]()
Posle ovih skorašnjih dešavanja teško da će biti interesanata za odlazak u Istanbul.Er Srbija će, zahvaljujući rastućoj potražnji za letovima između Beograda i Istanbula i saradnji sa Turkiš erlajnsom, od 7. novembra početi postepeno da povećava broj letova između dva grada i tokom zimske sezone obavljati do 17 letova nedeljno, umesto sadašnjih 10.
Takođe, putnike tokom letnje sezone 2023. godine između dva grada očekuje čak šest letova dnevno, saopštila je Er Srbija.
https://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&dd=27&nav_id=2233889
2500 din oko 20km, ne znam cene tamo tu je start 125din i od 75-95din po km.
Realno
Bruka za taxiste.
Odrali ga.2500 din oko 20km, ne znam cene tamo tu je start 125din i od 75-95din po km.
Nacionalna avio kompanija takođe je najavila i otvaranje VIP salona na niškom aerodromu, kada se završi proširenje terminala, čiji je završetak planiran za narednu godinu.